ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η ανησυχία των πολιτικών επιτελείων των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ για το εκλογικό αποτέλεσμα δε μπορεί να κρυφτεί με τίποτε.

Σε μια απελπισμένη κίνηση δίνουν 2000 ευρώ σε κάθε στρατιωτικό που υπηρετεί στο Αφγανιστάν, λίγες ώρες πριν τις εκλογές!

Μάλιστα, όλα αυτά συμβαίνουν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας που βρίσκονται να συγκυβερνούν τέσσερις υπουργοί των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, με επικεφαλής το Δ.Αβραμόπουλο.

Έτσι, λοιπόν λίγες ώρες πριν οι κάλπες ανοίξουν και πάνω στην ταραχή του το πολιτικό σύστημα, βρέθηκε από το πουθενά κονδύλι για να πάρουν τα 2/3 του επιδόματος επικινδυνότητας, όσοι υπηρετούν στο Αφγανιστάν.

Ένα χαρτζιλίκι τους δίνουν και αυτό όχι ολόκληρο, για τη βρώμικη αποστολή τους.

Πρόκειται για μια ακραία προσπάθεια εξαγοράς με περίπου 2000 ευρώ για τον καθένα μισθοφόρο που συμμετέχει στην ιμπεριαλιστική αποστολή του ΝΑΤΟ, καταπιέζοντας και εξευτελίζοντας το δύσμοιρο Αφγανικό λαό.

Το συγκεκριμένο κονδύλι έπρεπε να το είχαν δώσει εδώ και μήνες, αλλά πεισματικά αρνούνταν.

Με αυτή την απροκάλυπτη προεκλογική παροχή της τελευταίας στιγμής, με συνεργούς τον Α/ΓΕΣ Ζιαζιά και τον Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκο επιχειρούν να καλοπιάσουν το μόνιμο προσωπικό και να δείξουν ότι ενδιαφέρονται, όταν, από την εποχή που ο Μπεγλίτης το έκοψε, δεν έκαναν τίποτε.

Πιστεύουμε ότι όχι μόνο πρέπει να φύγει άμεσα ο ελληνικός στρατός από το Αφγανιστάν και να αποχωρήσει συνολικά από το ΝΑΤΟ, αλλά και με την τελευταία χυδαία κίνηση εξαγοράς, επιβεβαιώνονται όσοι απαιτούν να φύγει η άθλια συγκυβέρνηση των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.

Ο λόγος τώρα στους ψηφοφόρους και από τη Δευτέρα στο εργατικό και αντιπολεμικό κίνημα.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License