Ανάληψη ευθύνης

Ανάληψη ευθύνης

Ενάντια στις εκλογικές αυταπάτες, στην ανάθεση των ζωών μας σε επαγγελματίες πολιτικούς-υπαλλήλους της εγχώριας και διεθνούς οικονομικής ελίτ, στο κάλεσμα για γενικευμένη κοινωνική συναίνεση για την εθνική σωτηρία, στην εθνική ενότητα και τον κοινωνικό καννιβαλισμό, σε ό,τι καταστρέφει τις ζωές μας χτυπήσαμε στις 3/5 το τοπικό γραφείο της ΔΗ.ΣΥ στην Καισαριανή, το τοπικό γραφείο της ΝΔ στη Νίκαια-Ρέντη και γραφείο εθνικιστικής κυπριακής φοιτητικής οργάνωσης που στηρίζει την Χρυσή Αυγή στους Αμπελόκηπους.

Ενάντια στα ψευτοδιλλήματα μιας αστικής δημοκρατίας που καταρρέει το μοναδικό ερώτημα είναι : ή θα συντηρήσουμε ένα σύστημα υποταγής, καταπίεσης και εξαθλίωσης ή θα παλέψουμε με κάθε μέσο για την ελευθερία.

Το χτύπημα αφιερώνεται σε κείνους που τα τελευταία 2,5 χρόνια συγκρούονται στους δρόμους και στους συλληφθέντες της 12 Φλεβάρη.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License