Οι Eat & Billy φτιάχνουν το ‘Mlebu’ Zine #1 & #2; φωτογραφίες από την δίκη ,ταχυδρομική δι

μετάφραση απο http://325.nostate.net/?p=5120

post image

Το 325 έλαβε και μεταφέρει:

Τώρα είναι δυνατόν να στείλουμε μηνύματα αλληλεγγύης, κάρτες και γράμματα στους φυλακισμένους αγωνιστές Eat & Billy. Μπορείτε να βρείτε οδηγό με οδηγίες για να γράψετε στους φυλακισμένους εδώ : http://www.indymedia.org.uk/media/2011/10//486601.pdf
Η ταχυδρομική διεύθυνση για τους Billy & Eat, περήφανα μέλη της Long Live Luciano Tortuga Cell – FAI-IRF στη φυλακή της Yogyakarta:
Billy Augustan / Reyhard Rumbayan
Lembaga Pemasyarakatan (LAPAS) Kelas IIB Sleman
Jalan Bedingin, Sumberhadi,
Mlati, Sleman,
Daerah Istimewa Yogyakarta
Indonesia
****


Μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες από τους Eat & Billy σε μια από τις δικαστικές συνεδρίες εδώ , με τους αγαπημένους-φίλους- συγγενείς τους : http://negasi-negasi.blogspot.com/2012/05/dukungan-kekasih-dan-kawan-untuk-2.html


http://negasi-negasi.blogspot.com/2012/05/foto-terbaru-dari-persidangan-2.html


***


Zine από τους Eat & Billy : οι δυο φυλακισμένοι σύντροφοι έχουν κάνει αυτή την έκδοση μέσα από την φυλακή η οποία ονομάζεται  “Mlebu”. Δεν έχει εκδοθεί ακόμα, αλλά θα γίνει σύντομα… “οι μέρες που έρχονται δεν θα εξακολουθούν να διαρκούν, αν δεν θέλετε να κατασκευάσετε το παρελθόν…”

MLEBU zine # 1 (Φεβρουάριος 2012)
“το MLEBU είναι η πρώτη λέξη στη γλώσσα της Java της οποίας μπορώ να καταλάβω τη σημασία. Αυτή η λέξη επίσης είναι από τις πρώτες λέξεις που με ανάγκασε να βρεθώ στο αυτοκίνητο της αστυνομίας και με ανάγκασε να κοιμάμαι τώρα κλειδωμένος.  Το MLEBU δεν είναι ένα τακτικό πιλοτικό έργο όπως η ενέργεια και η φαντασία που χύνεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.


η βιωσιμότητα του MLEBU δεν είναι εξασφαλισμένη.MLEBU δεν σημαίνει να προσκαλέσεις ή να αναγκάσεις κάποιον να «μπει» σε μια κατάσταση όπως αυτή που βιώνουμε σήμερα. Τι μπορούμε να κάνουμε όταν πρόκειται για «μέσα»; ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ’!” Sleman, Φεβρουάριος 2012 (Billy)


***

MLEBU zine # 2 (Μάρτιος 2012)
το MLEBU είναι μια προσπάθεια παρέμβασης ενάντια στην μονοτονία και την έλλειψη ελευθερίας. Το MLEBU είναι μια αναλαμπή της πραγματικότητας. Το  MLEBU είναι μια δημιουργική διαδικασία καθώς επίσης και κάτι καταστρεπτικό. Το MLEBU δεν είναι μια περιοδική δημοσίευση. Το  MLEBU είναι μονόδρομο εισιτήριο χωρίς την εγγύηση της ασφάλειας. Το MLEBU δημιουργήθηκε με το χέρι χρησιμοποιώντας λεπίδι, κόλλα, μολύβι και χαρτί …


Αυτό το zine είναι μια προσπάθεια από 2 συντρόφους στη Yogjakarta να απελευθερωθούν (Eat & Billy) χρησιμοποιώντας την μέθοδο του κολάζ από τον Billy σε συνδυασμό με το κείμενο από τον Eat.


Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει εκτυπωμένη μορφή ή μορφή PDF του MLEBU. Ωστόσο, μόλις αυτό συμβεί θα το διανέμουμε αμέσως σε οποιονδήποτε θέλει να εκφράσει αλληλεγγύη.

κάψτε τις φυλακές και τα δικαστήρια!
ζήτω οι ζωντανές δράσεις και η αλληλεγγύη!

 


 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License