Πειθαρχική μεταγωγή της Όλγας Οικονομίδου

Πειθαρχική μεταγωγή της Όλγας Οικονομίδου στις Φυλακές Διαβατών

Πριν λίγες μέρες μεταφέρθηκε με ειδική μεταγωγή από τις φυλακές Θήβας στις γυναικίες φυλακές Διαβατών η συντρόφισσα-μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, Όλγα Οικονομίδου.
 
Η μεταφορά της έγινε στα πλαίσια πειθαρχικής μεταγωγής που της είχε επιβληθεί, εξ'αιτίας της στάσης και της αξιοπρέπειας της που δεν μπορούσε να γίνει ανεκτή από την υπηρεσία φυλακών Θήβας.
 
Στις φυλακές Διαβατών που οδηγήθηκε, αρνήθηκε να υποταχθεί στην διαδικασία του εξευτελιστικού  σωματικού ελέγχου με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή η συντρόφισσα να βρίσκεται μόνη της σε κελί νεοεισερχομένων. 
 
Η ίδια έχει αρνηθεί να μπει στην φυλακή Διαβατών ζητώντας την μεταγωγή της από εκεί, ενώ την ίδια στιγμή μέσα στο κελί της υπάρχει τοποθετημένη κάμερα η οποία έχει καλυφθεί ήδη δύο φορές από την Όλγα προκαλώντας την αντίδραση των σωφρονιστικών υπαλλήλων.
 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
 

από συντονιστικο 07/05/2012 2:40 πμ.


Την ΤΡΙΤΗ 20:00 υπάρχει συντονιστικό αλληλεγγύης για το συγκεκριμένο θέμα στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης.

 

από λινκ 07/05/2012 2:41 πμ.


Το λινκ του συντονιστικού

http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=37795

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License