αποχή συσσιτίου ξεκινά σήμερα Τρίτη 8/5 ο σύντροφος Ράμι Συριανός

αποχή συσσιτίου ξεκινά σήμερα Τρίτη 8/5 ο σύντροφος Ράμι Συριανός από τα κελιά νεοεισερχομένων, στις φυλακές Νιγρίτας σερρών

αποχή συσσιτίου ξεκινά σήμερα, Τρίτη 8/5, ο σύντροφος Ράμι Συριανός, διεκδικώντας, την έξοδο του από την απομόνωση των φυλακών Νιγρίτας Σερρών, όπου βρίσκεται εδώ και ενάμιση μήνα περίπου, περιμένοντας την εκτέλεση της πειθαρχικής μεταγωγής, που του επιβλήθηκε,από τις 26 Μαρτίου.

Θα ακολουθήσει κείμενο του συντρόφου τις επόμενες μέρες, το οποίο λόγω της περιορισμένης επικοινωνίας, δεν μπόρεσε να δημοσιευθεί σήμερα.

η αλληλεγγυη είναι το όπλο μας

 

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1395387

από (*) 08/05/2012 10:16 μμ.


να προσθέσουμε πως μετά την τελευταία αναβολή του δικαστηριού του συντρόφου, το δικαστήριο του έχει οριστεί για την δευτέρα 21 Μαίου στα δικαστήρια θεσσαλονίκης.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License