ενημέρωση από τη μικροφωνική αντιπληροφόρησης στην πλ. Βικτωρίας

καθαρές πλατείες υπάρχουν μόνο σε βρώμικα μυαλά!

Από τις 5 μέχρι τις 7 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε μικροφωνική αντιπληροφόρησης ενάντια στο φασισμό και τα ρατσιστικά πογκρόμ από τη Συνέλευση της πλ. Βικτωρίας. Παρόλη την αστυνομοκρατία στην ευρύτερη περιοχή και λίγο μετά τις συγκρούσεις που προηγήθηκαν έξω από την Ασσοε, δεκάδες ντόπιοι και μετανάστες, σύντροφοι και συντρόφισσες βρέθηκαν στην πλατεία Βικτωρίας, μοιράζοντας και διαβάζοντας κείμενα. Μετά τις 7 ακολούθησε η προγραμματισμένη συνέλευση στο χώρο της πλατείας.

Παρόλο το μετε-προ-εκλογικό πολωμένο κλίμα οι δρόμοι και οι πλατείες παραμένουν οι δημόσιοι χώροι όπου οι αγώνες αναμετριούνται με τη βαρβαρότητα της εξουσίας.

Όλοι και όλες αύριο 10 Μάη στην πλ.Βικτωρίας στις 5 το απόγευμα στην αντιφασιστική συγκέντρωση, 1 χρόνο μετά τα περσινά ρατσιστικά πογκρόμ, τα οποία ούτε τα ξεχνάμε ούτε τα συγχωρούμε.

πίσω φασίστες, εμπρός Σύντροφοι!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License