ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΜΕΑΣ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ


Σκληρές και αποκαλυπτικές δηλώσεις του δημάρχου Νεμέας Βαγγέλη Ανδριανάκου πριν λίγη ώρα από το δημαρχείο της πόλης στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο δήμαρχος Νεμέας καταγγέλλει ότι το βράδυ των εκλογών μισή ώρα μετά το μεσάνυχτα τον πήρε ο νεοκλεγείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ευστάθιος Μπούκουρας και τον απείλησε ότι “θα γίνει η σκιά του από δω και πέρα και ότι θα τρέμουν τα πόδια του” !!

Περίπου την ίδια απειλή μεταβίβασε ο Ευστάθιος Μπούκουρας μέσω του Δημοτρικού Συμβούλου της μειοψηφίας Γιάννη Βαφειάδη “πες του δημάρχου ότι θα του κόψω τα πόδια”!

Επίσης όπως κατήγγειλε ο Βαγγέλης Ανδριανάκος στο ίδιο μεταμεσονύχτιο τηλεφώνημα του νεοκλεγέντα βουλευτή πήρε το μήνυμα ότι “από δω και πέρα θα είσαι υφιστάμενός μου”!

Σε σκληρή γλώσσα ο δήμαρχος Νεμέας κατήγγειλε τον Ευστάθιο Μπούκουρα και την Χρυσή Αυγή ότι χρησιμοποιούν μεθόδους νύχτας και παρακράτους.

Δήλωσε ότι δεν τους φοβάται σε καμία περίπτωση.

Είχε όμως υποχρέωση , όπως τόνισε , τις απειλές αυτές να τις γνωστοποιήσει παρουσία δικηγόρου στον Εισαγγελέα Κορίνθου , τον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας και φυσικά τους συνεργάτες του στο Δημοτικό συμβούλιο.

Ο Βαγγέλης Ανδριανάκος απαντώντας σε ερώτηση του Λάκη Γιαννιδάκη , δεν αρνήθηκε ότι δημοτικός σύμβουλος της παράταξής του έχει πολιτικές σχέσεις με την Χρυσή Αυγή . Συγκεκριμένα η γυναίκα του Συμβούλου ήταν υποψήφια της Χρυσής Αυγής στην Αχαΐα -αλλά δήλωσε ότι ο εν λόγω σύμβουλος με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις - τον διαβεβαίωσε σε κατ ιδίαν συνάντησή τους ότι καταδικάζει το συγκεκριμένο γεγονός με τις απειλές του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Επίσης αρνήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία μας ότι ο αρχηγός της μειοψηφίας Κωστής Φρούσιος δεν υπογράφει κοινή ανακοίνωση του δήμου για καταδίκη του συγκεκριμένου γεγονότος, λέγοντας να ρωτήσουμε τον ίδιο τον Κώστα Φρούσιο.

ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ http://www.youtube.com/watch?v=5N6T2Q6uCJQ&feature=player_embedded#!O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License