Γλυκό ξύλο και τέχνη σε φασίστες στην Καπνικαρέα

Λίγο πριν τις 5 το πρωί

ένα παλικάρι έβαφε ένα κουτί του ΟΤΕ με θέμα-όποιος το δει θα καταλάβει-αντιφασιστικό. Εκείνη την ώρα με άλλα 2 άτομα ανεβαίναμε την Ερμού.Βλέπουμε δυο αυστρολοπίθηκους , έναν κοντό σφιγμένο ξυρισμένο και έναν ψηλόλιγνο τύπου Άβερελ Ντάλτον καμιά 20 κάτι να τον πλησιάζουν και χωρίς εκείνος να τους αντιληφθεί τον χτυπάνε με ένα βαρύ αντικείμενο από πίσω. Το παλικάρι ζαλίστηκε, ψιλοπαραπάτησε κι αρχίσαμε να τρέχουμε προς το σημείο.

Εκεί όμως ξεκινάει το καλό κομμάτι..το παιδί γύρισε και έληξε το σκηνικό σε χρόνο dt. Ο κοντός πήρε μια μύτη στο χέρι μαζί με το κολλημένο πάνω της σπρέυ και κωλοκάθησε και ο ψηλός, πετάχτηκε σαν σακί στην τάφρο που έχει η Καπνικαρέα.Ο θόρυβος ήταν όντως εκπληκτικός, θύμιζε αυτό πώς το λένε;θα γυρί(ζ)ουμε και η γη θα τρέμει!

Για λίγο μείναμε αδρανείς μιας και το σκηνικό αντικειμενικά είχε λήξει, το παλικάρι μάζεψε τα σπρευ, δεν μας είπε τίποτα παρότι φάνηκαν οι φίλιες προθέσεις μας, κ έφυγε κάπως σαστισμένος(λογικό, πόσα πράγματα να κάνεις ταυτόχρονα;). Συνεχίσαμε με ο,τι μας είχε αφήσει και με κλωτσομπουνίδια κυνηγήθηκαν προς μοναστηράκι μέσα σε μυξοκλάματα.Δυστυχώς δεν υπήρχε τρόπος να φωτογραφήσουμε την σκατόφατσα του Μιχαλολιάκου στο κουτί.

Καλό θα ήταν όποιος περάσει από εκεί να το ανεβάσει κάπου γιατί το κομμάτι ήταν όντως καλό και μάλλον δε θα μείνει πολύ καιρό εκεί για ευνόητους λόγους. Τους χαιρετισμούς μας στον σύντροφο(δεν ξέρουμε αν όντως είναι αλλά με τέτοια θεματολογία και τέτοιο ξύλο δεν κρύβονται τα πιστεύω του)Ελπίζουμε να είναι καλά και να συνεχίσει να χώνει. Αυτό που επιβεβαιώσαμε πάντως με αυτό το σκηνικό είναι ότι καλά και τα μοιράσματα και η προπαγάνδιση του αντιφασιστικού λόγου όμως ο φασισμός τσακίζεται έμπρακτα στο δρόμο. Τα εύσημα στο παλικάρι, τα σκατά μας στους φασίστες!

από . 12/05/2012 5:54 μμ.


post image

.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License