Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμούς ΑΤΜ σε Γκύζη και Ελληνορώσων

Ανάληψη ευθύνης

 

Σε μια περίοδο γενικού αποπροσανατολισμού, το κράτος μέσω των μηχανισμών του προσπαθεί να κερδίσει χαμένο έδαφος. Μιλάει για εθνική οικονομική κρίση και ταυτόχρονα προπαγανδίζει την εθνική ενότητα.

Προσπαθεί να καλλιεργήσει κλίμα ασφάλειας εμπιστοσύνης και ελπίδας χρησιμοποιώντας τις εκλογές ως ψευδαίσθηση της λαικής εξουσίας ενώ ταυτόχρονα στοχοποιεί αγωνιστές δημιουργώντας κλίμα τρομοκρατίας και εξοπλίζεται με νέους νόμους που καταστούν πιο αποτελεσματικό το έργο του. Στην περίπτωση των Α.Μητρούσια, Γ.Καραγιαννιδη, Κ.Σακκα, οι οποίοι έχοντας εκτίσει το προβλεπόμενο 18μηνο προφυλάκισης βρίσκονται εκ νέου προφυλακισμένοι, επιβαρυμένοι από ¨καινούριες¨ κατηγορίες.

            Μέσα σε μια χρονική συγκυρία που η κοινωνία ελπίζει στην εκλογική διαδικασία και σε ένα δημοκρατικό σύστημα που έχει ήδη καταρρεύσει, περιμένοντας έτσι διέξοδο από την κρίση και επιστροφή στην ¨κανονικότητα¨, εμείς στεκόμαστε απέναντι στο κράτος και το σύστημα που το συντηρεί, εντύνοντας τον αγώνα.

            Στις 2/05 και 3/05 τοποθετήσαμε εμπρηστικο μηχανισμό στα ΑΤΜ της Εθνικης τράπεζας στο Γκύζη και της Attica bank στην Ελληνορώσων. Αφιερώνουμε το χτύπημα στους Α.Μητρούσια, Γ.Καραγιαννίδη, Κ.Σακκά, Σ.Αντωνίου που συνεχίζουν τον αγώνα μες στις φυλακές.

 

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ  Α. ΜΗΤΡΟΥΣΙΑ, Γ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ, Κ. ΣΑΚΚΑ

 

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

 

 

 

 

 Γείτονες με θέματα αυπνίας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License