Επειγον για ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ

Δικηγοροι-εισαγγελέας-μπράβοι- απεργοσπαστες-στέλεχοι της εταιρίας ενάντια στους απεργούς της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ

Ξημέρωμα Δευτέρας στης 6 το ΠΡΩΪ Τα ΤΣΙΡΑΚΙΑ του Μανεση μαζι με την συνδρομή εισαγγελέα δικηγόρων μπράβον σωματοφύλακες του Μανεση διευθυντικά στελεχοι θα προσπαθήσουν να σπάσουν την ΑΠΕΡΓΙΑ των εργατών. Πρεπει να συνδράμουν ΟΛΟΙ οσοι μπορούν να κατεβούν στο εργοστάσιο να ενημερώσουμε όσους μπορούμε. Οσοι θέλουν οσοι μπορούν να σταθούν στο πλευρο των εργατών και των συντρόφων που απεργούν εκει.

Γυρεισα απο ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ πριν λίγο. Οι εργάτες αποκρούσαν τον απεργοσπαστικο μηχανισμό του Μανεση που αποτελείται απο χαφιεδες απεργοσπαστες,μπράβους, 8-10 μπατσους με 3 περιπολικά,δικηγόρους,υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας. Οι απεργοι δέχτηκαν επιθέσεις απο τους κοπριτες και όλο το σκυλολοΐ του Μανεση φραστικές και μη.ΕΠΕΣΑΝ δυο τρεις φαπες απο τους απεργούς στην απέναντι πλευρα σε ένδειξη συμμόρφωσης και προειδοποιήσεις. Απειλούν τους απεργούς αλλα και τους απολυμένους με αυτόφωρο αν παρουσιαστούν στην πύλη του εργοστασίου. Το χειρότερο ειναι οτι σύντροφοι μας απειλήθηκαν απο τους ρουφιάνους του Μανεση που φώναζαν διαρκώς:Μιχαλολιακος που σας χρειάζεται να σας πετάξει στην θάλασσα και διάφορες τέτοιου είδους φραστικές επιθέσεις. Πρεπει να περιφρουρήσουμε μαζι τον αγώνα τους.Μας χρειάζονται παίζουν τίμια παλεύουν για την ζωη τους. Το προεδρείο του σωματείου ΕΙΤΑΝ κατηγορηματικό απέναντι στην εταιρία με της εξής προτάσεις:Άμεση επαναπροσληψη όλον των συναδέλφων σε σταθερά ωράρια εργασίας με συλλογική σύμβαση για να ξεκινήσουμε δουλειά διαφορετικά είμαστε αποφασισμένοι να πέσουμε ΜΕΧΡΙ του ενός μπροστα στην πύλη. ΟΛΟΙ για έναν και ένας για όλους. Στήριξη στους απεργούς με κάθε τροπο Ενημέρωση ξανα και ξανα να μην χαθεί αυτός ο αγώνας ειναι και δικός μας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License