Ανάληψη ευθύνης - σαμποτάζ σε ΑΤΜ στη Θεσσαλονίκη

.................

 

Θεσσαλονίκη, κέντρο

Παρασκευή, ώρα 13:15

 

            Διαφορετικές ομάδες συντρόφων κινηθήκαμε συγχρονισμένα με σκοπό να διαταράξουμε, έστω και συμβολικά την κανονικότητα της πόλης σε μια ώρα αιχμής, όπου οι μηχανές του μητροπολιτικού εργοστασίου δουλεύουν ασταμάτητα. Σπάσαμε και θέσαμε εκτός λειτουργίας 3 ΑΤΜ, σαμποτάροντας την ομαλή ροή του κεφαλαίου.

            Με την κίνησή μας αυτή, στεκόμαστε δίπλα στον αναρχικό Ράμι Συριανό, που δικάζεται την Δευτέρα 21/5, για την απαλλοτρίωση του πληστειριασμού του ΟΔΔΥ και σήμερα διανύει την τέταρτη μέρα ως απεργός πείνας, απαιτώντας την έξοδό του από την απομόνωση και τη μεταγωγή του από τη φυλακή της Νιγρίτας Σερρών.

            Ο σύντροφος βρίσκεται εδώ και δύο μήνες στην απομόνωση των φυλακών Νιγρίτας, πληρώνοντας το τίμημα της αξιοπρέπειας και της αγωνιστικότητας, παραπτώματα ύψιστα για το σύστημα του σωφρονισμού.

            Φυσικά δεν ξεχνάμε και τη συντρόφισσα Όλγα Οικονομίδου, μέλος της Συνομοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, που βρίσκεται και αυτή σε καθεστώς απομόνωσης στις γυναικείες φυλακές Διαβατών, δύο εβδομάδες περίπου, λόγω της αξιοπρεπούς της στάσης μέσα στην κοινωνία των φυλακών.

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ-ΕΣ ΜΕ ΒΑΝΔΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License