ενημέρωση από πορεία αλληλεγγύης στις Σέρρες

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΡΑΜΙ ΣΥΡΙΑΝΟ

πορεία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης των Σερρών σήμερα το μεσημέρι από 100 περίπου άτομα, για τον αναρχικό σύντροφο Ράμι Συριανό που είναι απεργός πείνας από τις 15/5, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ την έξοδο του από την απομόνωση και την μεταγώγη του από τις φυλακές της νιγρίτας όπου βρίσκεται.

η πορεία είχε πολύ παλμό με πολλά και συνεχόμενα συνθήματα, πετάχτηκάν τρικάκια σε όλη την διαδρομή και μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό. η παρουσία των μπάτσων ήταν αρκετά μεγάλη για μια επαρχιακή πόλη όπως οι Σέρρες με δύο διμοιρίες να ακολουθούν σε μικρή απόσταση την πορεία, και πολλούς ασφαλίτες οι οποίοι σχεδών επιχείρησαν να συμπορευτούν μαζί μας, κάτι το οποίο προκάλεσε τις αντιδράσεις του κόσμου και τους ανάγκασε να κρατήσουν μια σχετική απόσταση. ενώ μηχανές γυρνούσαν συνεχώς γύρω από την διαδρομή της πορείας και άλλες στατικές διμοιρίες προστάτευαν τα κτίρια υψιλού ενδιαφέροντος(δικαστήρια,Α.Τ, κτλπ).

 

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΡΑΜΙ ΣΥΡΙΑΝΟ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ 15/5

από Συντονιστικό 20/05/2012 1:45 μμ.


φωτο από πορεία Σέρρες

Εικόνες:

από Συντονιστικό 20/05/2012 4:20 μμ.


φωτογραφία από την πορεία

Εικόνες:

από Συντονιστικό 20/05/2012 4:23 μμ.


Φώτο από μπάτσους έξω από τα Δικαστήρια

Εικόνες:

από Συντονιστικό 20/05/2012 4:24 μμ.


μπατσοκρατία στις Σέρρες

Εικόνες:

από Συντονιστικό 20/05/2012 4:29 μμ.


κι άλλη φώτο από την πορεία

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License