Κώστας Πλεύρης ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΛΑΟΣ

Κώστας Πλεύρης, ο εκλεκτός της χούντας και του Ιωάννη Λαδά, επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΛάΟΣ

Επεσε και το τελευταίο φύλλο συκής από το προσωπείο του μποντιμπιλντερά κονφερασιέ εκπαιδευτή μοντέλων και επαγγελματία πατριδέμπορα τηλεπρόεδρου Γιώργου Καρατζαφέρη και από τη βιτρίνα του τηλεκόμματος-μπίζνας ΛάΟΣ.

Σήμερα, Πέμπτη 24 Μαΐου 2012, ανακοίνωσε ότι ο δηλωμένος (ήδη από το 1965) αντιδημοκράτης και αντικοινοβουλευτικός Κώστας Πλεύρης, ντόπιος φύρερ όλων των εγχώριων εθνικοσοσιαλιστικών, φασιστικών και ακροδεξιών οργανώσεων και κινημάτων, θα είναι ο επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του καταρρέοντος κομματιδίου ΛάΟΣ, του οποίου η επιρροή έχει περιοριστεί πλέον μόνο σε όσους διατηρούν ακόμα οικονομικά συμφέροντα από την ύπαρξή του, δηλαδή γύρω-γύρω από τον ιδιωτικό προσωπικό τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕΑΣΤΥ.

Δείτε το βίντεο με τους δύο δημοκράτες κοινοβουλευτικούς άνδρες:

http://laos.infolabs.gr/videos/2853/%CE%9A%CE%A9%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A3-%CE%A0%CE%9B%CE%95%CE%A5%CE%A1%CE%97%CE%A3-24-5-12

Για τον Κώστα Πλεύρη, είναι βέβαιον ότι θα διαβάσετε πολλά αυτές τις μέρες. Εμείς θα περιοριστούμε προς το παρόν σε μια φωτογραφία από τα ένδοξα χρόνια της χούντας, τότε που η οργάνωση του Πλεύρη “Κόμμα 4ης Αυγούστου” είχε στελεχώσει το καθεστώς με αρκετούς ανθρώπους της σε αρκετές υπηρεσίες.

Ενας από αυτούς, φυσικά, ο ίδιος ο Πλεύρης, εξ απορρήτων του χουντικού Ιωάννη Λαδά, στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, κάτω από το πορτρέτο του Γεωργίου Παπαδόπουλου.

1968, Κωνσταντίνος Πλεύρης και Ιωάννης Λαδάς στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως

***************************

Ολα τα άρθρα του ιστολογίου μας με ετικέτα “Κώστας Πλεύρης”, εδώ. Θα ακολουθήσουν και άλλα.

 

Αναδημοσίευση από xyzcontagion.wordpress.com.


Μιας και οι ψηφοφόροι του πήγαν στη Χρυσή Αυγή, τώρα προσπαθεί μέσω του Πλεύρη να τραβήξει έστω κάποιους προς το μέρος του ξανά.

Λογικά θα ξαναγυρίσει κι αυτός στη ΝΔ.

από blackblocknoname 25/05/2012 11:55 πμ.


και για μένα κατά την γνώμη μου.Ο Καρατζαφέρης τελείωσε και κάνει απέλπιδες προσπάθειες,βγάζει και κάτι μιχαλολιάστικα διαγγέλματα μήπως τραβήξει κάνα φασίστα αλλά έχει καταρακωθεί.Παράξενο είναι ότι ο Πλεύρης δεν πήγε στην Χρυσή Αυγή!!!!!!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License