Ανάληψη Ευθύνης για τον εμπρησμό τράπεζας στη Νεάπολη(Θεσσαλονίκη)

Ανάληψη Ευθύνης για τον εμπρησμό τράπεζας στη Νεάπολη(Θεσσαλονίκη)

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 21 Μαϊου τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό στην τράπεζα επι της οδού Ανδρέα Παπανδρέου στην Νεάπολη θεσσαλονίκης. Επιλέξαμε αυτόν τον ληστρικό στόχο (τράπεζα), πέραν του γνωστού ρόλου του ως πατερίτσα και  τελευταία και παράσιτο του συστήματος, ως αντιπαραθετικό με την υποθεση του συντρόφου Ραμι Συριανού που κατηγορείται για απαλλοτρίωση δημοπρασίας της ΟΔΔΥ.

Ο σύντροφος ήταν κλεισμένος για σχεδόν δύο μήνες σε ένα από τα "κελια νεοφερμένων", σε καθεστώς απομόνωσης και με μια κάμερα μόνιμα καρφωμένη πάνω του σαν εκδικητική απάντηση στην αυτονόητη άρνησή του να υποστεί τον εξεφτελισμό του σωματικού ελέγχου. Δεν είναι η πρώτη φορά που αξιοπρεπεις αγωνιστες νιώθουν ακόμα πιο έντονα την καταστολή αλλά όπως τώρα θα βρισκόμαστε απέναντι και επιθετικά σε κάθε τέτοια απόπειρα.

Χαιρετόυμε τους συντρόφους/ισες που φωτίζουν τα βράδυα και δυναμιτίζουν τις ημέρες με τις επιθετικές τους δράσεις.

Δύναμη στο σύντροφο Ράμι Συριανό

Δύναμη στη συντρόφισα Όλγα Οικονομίδου για την αντίστοιχη αντιμετώπιση της

Αλληλεγγύη με όλους τους αξιοπρεπέις αγωνιζόμενους πίσω από τα τείχη της δημοκρατίας

Αναρχικοί

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License