Αλληλεγγύη στην Όλγα Οικονομίδου μέλος της Σ.Π.Φ.-FAI/IRF

ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΟΛΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ-FAI/IRF ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 25 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.

 

Η συντρόφισσα Όλγα Οικονομίδου μέλος της αναρχικής επαναστατικής οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς βρίσκεται εδώ και 25 μέρες στην απομόνωση των γυναικείων φυλακών στα Διαβατά λόγω της άρνησής της να υποβληθεί στην εξευτελιστική για την αξιοπρέπειά της διαδικασία του σωματικού ελέγχου, άρνηση που πραγματώνουν  και όλοι οι σύντροφοι - μέλη της Σ.Π.Φ.

Η συντρόφισσα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα Διαβατά έπειτα από πειθαρχική μεταγωγή από τις φυλακές της Θήβας, λόγω του ότι επιτέθηκε σε μια ρουφιάνα κρατούμενη, την οποία μετέφεραν σκόπιμα στην ακτίνα της. Το αποτέλεσμα είναι να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Πειθαρχείο των φυλακών στα Διαβατά παρακολουθούμενη από κάμερες  24 ώρες το 24ωρο, τις οποίες τελικά  κατάφερε να μπορεί  να τις καλύπτει, διεκδικώντας το αυτονόητο με τον τσαμπουκά και με την ανυποχώρητη στάση της.

Στην  Όλγα έχουν επιβληθεί αυτή τη στιγμή 3 πειθαρχικά ανάμεσα σε αυτά και η πειθαρχική μεταγωγή της η οποία εστάλη από τη φυλακή Διαβατών στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο όμως κωλυσιεργεί σκόπιμα για να παρατείνει την παραμονή της συντρόφισσας στο Πειθαρχείο. Συγκεκριμένα η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών παρατείνει εκδικητικά την παραμονή της σε αυτές της συνθήκες παρότι έχει συνεδριάσει αρκετές φορές από τότε.

Η στάση των κατασταλτικών μηχανισμών δεν μας εκπλήσσει αφού στοχευμένα προσπαθούν να πατάξουν κάθε μορφή αξιοπρέπειας, αντίστασης και ανυπακοής μέσα στα κρατικά κελιά τους. Η στάση η δική μας όμως είναι αλληλέγγυα στον αγώνα που δίνει η Όλγα.

Κάτω τα ξερά σας από τη συντρόφισσα Όλγα Οικονομίδου μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς- FAI/IRF   Είμαστε δίπλα σε όσες/όσους εναντιώνονται στον σωματικό έλεγχο. 

 

 

Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές/Αθήνα

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License