Κονσερβοκούτια για πάντα

από imf fuck off 08/06/2012 12:19 μμ.

imf fuck off

post image

Η αυξανόμενη δράση των ναζί (ένστολων ή μη, δεν έχει σημασία- έτσι και αλλιώς το ίδιο είναι), ιδιαίτερα στην πόλη της Αθήνας, είναι ένα γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο.

Περιπολίες, βολτούλες, μηχανοκίνητες πορείες και επιθέσεις σε μετανάστες είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο στις γειτονιές της πρωτεύουσας. Οι αιτίες για την κλιμάκωση της χιτλερικής μισανθρωπίας είναι γνωστές.

Το μεγάλο ποσοστό που πήρανε στις πρόσφατες εκλογές, η διάχυση των ναζιστικών ιδεών στο πολιτικό προσκήνιο, ο σφιχτός εναγκαλισμός με τα σώματα ασφαλείας, η αδιαφορία από ένα σεβαστό τμήμα του αντιφασιστικού χώρου, οι αβάντες από τα κυρίαρχα ΜΜΕ (any publicity is good publicity) και βέβαια η τεράστια ανάγκη που έχουν οι εκπρόσωποι της εγχώριας οικονομικής ελίτ για να προσλάβουν πιστά μαντρόσκυλα που θα προασπίσουν τα προνόμια τους.  

Μερικές σφαλιάρες και ένα ποτήρι νερό σε βουλευτές - εκπροσώπους αριστερών κομμάτων, είναι πταίσματα μπροστά στα αίσχη της ναζιστικής συμμορίας. Είναι πταίσματα μπροστά στα μαχαιρώματα των μεταναστών, τα πεσίματα σε φοιτητές και το κυνήγι αντιφρονούντων. Είναι πταίσματα μπροστά στις ναζιστικές πρακτικές της ελληνικής αστυνομίας που μπορεί να πετάει χιλιάδες δακρυγόνα, να διαλύει ειρηνικές συγκεντρώσεις και να δέρνει ανελέητα όποιον γουστάρει χωρίς να λογοδοτήσει σε κανέναν.

Μπορεί το περιστατικό με το κασιδιάρικο τσουτσέκι να προκάλεσε σοκ στους ανυποψίαστους, κυρίως επειδή φανερώνει την ευκολία που έχουν οι ναζί στο να τραμπουκίζουν γυναίκες (και κατά συνέπεια όποιον θεωρούν αδύναμο), αλλά ήταν αναμενόμενο να συμβεί. Άλλωστε, ο αρχηγός τους έχει δηλώσει προ πολλού πως "όταν θα γίνουμε δυνατοί, θα είμαστε ανελέητοι". Επομένως, όποιος κάνει πως ανακάλυψε την Αμερική, είναι το λιγότερο αφελής, για να μην πούμε ύποπτος.   

Τα τελευταία χρόνια, ο αντιεξουσιαστικός - αναρχικός χώρος, έχει σηκώσει σχεδόν μόνος του το βάρος της έμπρακτης αντιφασιστικής δράσης. Έχει στείλει αρκετούς ναζί στο νοσοκομείο, έχει εμποδίσει τη διεξαγωγή ναζιστικών συγκεντρώσεων, έχει καλέσει σε πορείες ενάντια στη ναζιστική απειλή και έχει συγκρουστεί άπειρες φορές με τους μπάτσους και κυρίως τα ΜΑΤ, δηλαδή τη μονάδα κρούσης των ένστολων ναζί. Το σύνθημα "Μπάτσοι ναζί το ίδιο μαγαζί" περιγράφει εύστοχα την πραγματικότητα και την άψογη συνεργασία του κράτους με το παρακράτος, σε μία ατελείωτη εναλλαγή ρόλων, όπου χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. 

Ήρθε η ώρα για τα μέλη των κομμάτων, που υποτίθεται ότι στοχεύουν στην ανατροπή του καπιταλισμού και την εγκαθίδρυση της λαϊκής εξουσίας, να ξυπνήσουν και να καταλάβουν έγκαιρα ότι οι νταβατζήδες της χώρας δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να μας οδηγήσουν σε εμφύλιο πόλεμο, προκειμένου να σώσουν τα τομάρια τους. Μέχρι τώρα, τα δείγματα γραφής των κομμάτων τους είναι απογοητευτικά αφού δείχνουν ότι κρατάνε ουδέτερη στάση ή τάσσονται με το απέναντι στρατόπεδο. Λίγους μήνες πριν, τα μέλη του ΚΚΕ και τα περιβόητα ΚΝΑΤ έδιναν αγώνα για να προστατέψουν τη Βουλή και χτυπούσαν με μίσος τον αγωνιζόμενο λαό. Επίσης, δεν είχαν πρόβλημα να υποδεχτούν και να φιλοξενήσουν τους ναζί σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

Ένα μεγάλο τμήμα του λαού είναι έτοιμο να κάνει τα πάντα για να ελευθερωθεί η χώρα από τους "βασιλιάδες" της και να τσακίσει τους ναζί. Το έχει αποδείξει με τις πράξεις του και με τη στάση του. Όποιος αγνοεί τα σημάδια της ιστορίας θα βρεθεί στο περιθώριο, αργά ή γρήγορα. Και αν δεν ξεκαθαρίσει σύντομα τη θέση του μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος και με τα κονσερβοκούτια.  

ΥΓ: Η ασυλία αυτών που ψήφισαν τους ναζί, κάπου εδώ τελειώνει. Η πηγάδα του Μελιγαλά δείχνει το δρόμο.

http://imf-fuck-off.blogspot.gr/2012/06/blog-post_07.html

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Τίτλος:

Δημιουργός:

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License