Επίθεση σε μετανάστη από χρυσάυγουλα στο σταθμό Αττικής

Σταθμός Μετρό Αττικής, 17 Ιουνίου 2012,Στο 43'' ακούγεται ο μετανάστης να φωνάζει "βοήθεια" ενώ οι ΧΑυγήτες φαίνεται να κλοτσάνε. Ο σεκιουριτάς του σταθμού φαίνεται πως έχει δει όλο το σκηνικό της επίθεσης που έγινε στα σκαλάκια κατεβαίνωντας για το Μετρό. Επίσης οι Κάμερες του σταθμού πρέπει να έχουν πάρει τα πρόσωπα των Δραστών, γιατί κάπου ακούγεται μετά να λενε "μας έχουν πάρει οι Κάμερες, πάμε να την κάνουμε" ή κάτι τέτοιο.

από Α/Α 18/06/2012 5:04 πμ.


Απο αυτοπτες δεν ηταν μονο αυτα τα ασπονδυλα εκει περα αλλα ηταν γυρω στα 50 ατομα που  ''πανηγυριζαν'' για τα αποτελσματα των εκλογων , επισης εγιναν και στην λιοσιων τραμπουκισμοι και οχι μονο  εκει, πισω απο τους φασιστες ακουλουθουσαν μπατσοι!!
 

1

από Αλκοολικός 18/06/2012 12:11 μμ.


Εμείς παιδιά ας συνεχίσουμε να κοιτάμε και να σχολιάζουμε τα βίντεο

από adespotos 18/06/2012 1:23 μμ.


 

 Στο 1:00 ακούγεται συγκεκριμένα:

- μαλάκα,του'μπηξες το μαχαίρι;

- μαλάκα,μπήκε μέσα του όλο

 

 Επίσης ο σεκιουριτάς που κουβεντιάζει με τον τύπο με τα μαύρα και το καπελάκι στην αρχή ( τι λένε άραγε ) μοιάζει μετά να κάνει πλάτη σε όλο το σκηνικό. 

από Νηφάλιος 18/06/2012 5:21 μμ.


Δεν κάθονται όλοι να κοιτάνε και να σχολιάζουν. Τουλάχιστον όχι την ώρα που συμβαίνουν τέτοια γεγονότα. Όποιος δε θέλει να βλέπει και να σχολιάζει, ξέρει πού πρέπει να κατέβει ή τι να κάνει. Για να μην αναφέρω και τις συνελεύσεις που γίνονται στο Πολυτεχνείο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License