Ενημέρωση για τον Τζίφκα Σωκράτη

Ενημέρωση για τον Τζίφκα Σωκράτη

Ο σύντροφος Τζίφκας Σωκράτης βρίσκεται στις φυλακές Διαβατών έπειτα από την δίκη για τον εμπρησμό οχήματος της ΔΕΗ (από 21 Μαρτίου). Ο σύντροφος δεν μπορεί να λάβει βιβλία μέσω ταχυδρομείου ενώ τα γράμματα που του στέλνονται, όπως και σε πολλούς άλλους κρατούμενους, περνούν πρώτα για "έλεγχο"από την ΓΑΔΘ. Για τον λόγο αυτό έχει δημιουργηθεί και μια θυρίδα.

Όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί του η διεύθυνση είναι η εξής:

ΤΘ.8

ΤΚ. 57300

ΧΑΛΑΣΤΡΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

 

 

από @ 20/06/2012 6:30 μμ.


νομικά δεν είναι παράνομο να του απαγορεύουν επιλεκτικά την αλληλογραφία του;

αν ναι, γιατί δεν γίνεται κάποια έστω νομική διαδικασία ώστε να μπορεί να λαμβάνει βιβλία και γράμματα όπως ορίζει η υποτιθέμενη νομοθεσία τους; καλή η θυρίδα αλλά είναι λύση ανάγκης που νομιμοποιεί την απαγόρευση αλληλογραφίας αν όχι σε άμεσα συντρόφους (για τους οποίους θα βρεθεί κάποιος να κρατά θυρίδα ή να τους πηγαίνει την αλληλογραφία) σε άλλους κρατουμένους.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License