Πέσιμο φασίστες σεκουριτάδες στην παραλία της Εδέμ στο καλαμάκι.

φασίστες σεκουριτάδες στην παραλία της Εδέμ στο καλαμάκι.

Το μεσημέρι σήμερα γύρω στις 3.οο είχα σχολάσει και πήγαινα για μπανάκι στη βουλιαγμένη.Περνώντας με το αμάξι απο το π.φάληρο-καλαμάκι, εκεί τέλος πάντων που είναι η παραλία ΕΔΕΜ είδα να γίνεται πέσιμο οργανωμένο σε μετανάστες από καράφλες φουσκωτούς, μπόλικους, καμιά 10αριά.Ήταν όλοι ντυμένοι ομοιόμορφα στα χακί και φαίνονταν κάτι σα σεκιούριτι.Πήρα μάτι και "αλληλέγγυους"- αγανακτισμένους πολίτες που δε μοιάζαν καθόλου με λουόμενους...Πετάχτηκαν φέρνοντας γαμιώντας από κάτω μερικούς μετανάστες κι επάνω στο πεζοδρόμιο τραμπουκίζαν και χτυπούσαν ανεξελέγκτα όποιον μικροπωλητή έβλεπαν.Βγαίναν από εκεί που ξέρω πως έχει ξαπλώστρες το Ποσειδών χοτέλ. Ένας κολλητός που μένει στην περιοχή και παίρνει το τραμ από κει μου είπε ότι όλο κάτι τέτοιες άγριες μανούρες γίνονται εκεί αυτές τις μέρες.Για τσεκάρετε ρε σύντροφοι.Τί έχει οργανωθεί εκεί κάτω;;

από παραλίας 22/06/2012 2:56 πμ.


Το ξενοδοχείο Ποσειδών έχει για την ασφάλεια του κομματιού της παραλίας που νοικιάζει σεκιουριτάδες.Αν εξαιρέσεις κανα 2 απο αυτούς οι υπόλοιποι είναι χα γενικά φασιστική νοοτροπία μαζί με τα καλά αφεντικά.

Στη παραλία δουλεύουν και μετανάστες αλλά όλα καλά εκεί,ο καθένας τη δουλειά του όπως και οι Έλληνες στο μπαρ,ταβέρνα.Για ένα κομμάτι ψωμί μπας και φάνε όλοι μαζί κανα ξεροκόμματο στον εργασιακό μεσαίωνα που ζούμε.

Στο κομμάτι εκεί,δε κυκλοφορεί και ο καλύτερος κόσμος,ενδεικτικά έχουν γίνει τσακωμοί άγριοι με σπασμένα μπουκάλια,πιστόλι ανάμεσα σε Αλβανούς,Ρωσοπόντιους για τα μάτια κοπελιάς!

Στο χώρο που καταλαμβάνει το ξενοδοχείο απαγορεύεται σε μικροπωλητές,μασέρ να περνάνε.Παίζουν κλοπές και τα συναφή!

Οι διενέξεις είναι καθημερινές και μάλλον κάτι θα γινε και σφήξαν τα πράγματα,μπήκε και ο Ιούνης!!!

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License