Εκδηλώσεις αλληλεγγύης στην Πάτρα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ η προβολή του ντοκιμαντέρ «Σιωπηρός θάνατος». Πορεία αλληλεγγύης: Κυριακή 21/9, 6μμ στην πλατεία Όλγας.

post image

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ η προβολή του ντοκιμαντέρ «Σιωπηρός θάνατος» στο Παράρτημα. Η εκδήλωση, η οποία οργανώθηκε από αναρχικούς συντρόφους, είχε ικανοποιητική προσέλευση. Στο διάλειμμα προβλήθηκε αφιέρωμα στις εκδηλώσεις αλληλεγγύης, ενώ συγκεντρώθηκαν και χρήματα για την οικονομική ενίσχυση των συλληφθέντων της Θεσσαλονίκης.

Αύριο Κυριακή, παγκόσμια ημέρα αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί πορεία αλληλεγγύης, η οποία θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. από την πλ. Όλγας.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 7 ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι για τα μπάζα γιατί δεν είχε αρκετό φως (φτηνή δικαιολογία)...

Εικόνες:

από wake up 21/09/2003 12:50 πμ.


post image
Επίσης σήμερα το πρωί αναρτήθηκε πανό στις σκάλες Αγ. Νικολάου. Την Πέμπτη το απόγευμα στήθηκε μικροφωνική και μοιράστηκαν προκηρύξεις, ενώ τις προηγούμενες μέρες τοποθετήθηκαν πανό στις εισόδους της πόλης και στις πλατείες Γεωργίου και Όλγας.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License