“Μέχρι να είμαστε όλοι ελεύθεροι” – Gabriel Pompo da Silva (pdf)

“Μέχρι να είμαστε όλοι ελεύθεροι” – Gabriel Pompo da Silva (pdf)

 

“Μέχρι να είμαστε όλοι ελεύθεροι” – Gabriel Pompo da Silva (pdf)
 
Ο Γκαμπριέλ είναι ένας αναρχικός που μαζί με τον Χοσέ Φερνάντεζ Ντελγκάδο, απέδρασαν από το βάρβαρο καθεστώς φυλακών F.I.E.S. του ισπανικού κράτους, το 2004. Βρέθηκαν και οι δύο στις γερμανικές φυλακές, μετά από ένοπλη μάχη με Γερμανούς μπάτσους σε έλεγχο που τους έγινε, μετά την απόδρασή τους. Ο Γκαμπριέλ καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκιση και ο Χοσέ σε 14. Ο Γκαμπριέλ έχει περάσει πάνω από 24 χρόνια ως φυλακισμένος, 14 από τα οποία στην απομόνωση (είναι 40 ετών).
 
Η μπροσούρα, που περιέχει κείμενά του, μεταφράστηκε από συντρόφους στο Βόλο από την αγγλική έκδοση και εμπλουτίστηκε με κάποια πιο πρόσφατα γράμματα του Γκαμπριέλ και με ένα χρονικό ενεργειών αλληλεγγύης. Eκδόθηκε από τη συνέλευση Βόλου του ταμείου αλληλεγγύης και οικονομικής υποστήριξης των φυλακισμένων αγωνιστών.
 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License