Για την δίκη του αναρχικού Μπάμπη Τσιλιανίδη

ΔΙΚΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 9:00 π.μ. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

post image

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΠΑΜΠΗ ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗ

Στις 16 Νοεμβρίου 2011 ο σύντροφος Μπάμπης Τσιλιανίδης περνάει από ανακριτή στην Θεσσαλονίκη και προφυλακίζεται (για τρίτη φορά) κατηγορούμενος για ένοπλη ληστεία στο οικονομικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ, με στοιχείο ένα μαντήλι κόντα στο χώρο της ληστείας, οπου μέρος του γενετικού υλικού, συμπίπτει με το δικό του. 

 

ΔΙΚΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 9:00 π.μ.
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

 

Μέσα σε μια ρευστή κοινωνικο-πολιτική συνθήκη όπου εξουσιαστικές και φασιστικές πρακτικές ανθούν πατώντας πάνω στην εξατομίκευση και την ανασφάλεια της επιβίωσης, το οπλοστάσιο που διαθέτουν οι κρατικοί μηχανισμοί  για να εμποδίσουν, να φοβίσουν, να παραδειγματίσουν όσους συγκρούονται καθημερινά μαζί τους προφανώς και εκσυγχρονίζεται. 
 
Από τις κάμερες, τις φωτογραφίες, τους ρουφιάνους, τις υποκλοπές και τις παρακολουθήσεις, τους τρομονόμους, τις φυλακίσεις και τις απομονώσεις, μέχρι την χρήση της επιστήμης και συγκεκριμένα της γενετικής ως επίκλησης στην αυθεντία… σκοπός τους ήταν και θα είναι η καθυπόταξή μας στις εξουσιαστικές επιταγές και η εξημέρωση των συνειδήσεών μας.
 
Στις δημοκρατικές δικλίδες των νομικών "καταγγελιών", των επιχειρημάτων περί ενοχής ή αθωότητας, των "φιλικών" ανακρίσεων, των επιπλήξεων από ξεφτίλες εισαγγελείς ή δικαστές, στα ψευτο-κατηγορητήρια τους θα παραμένουμε πάντα «ένοχοι» και πάντα στο πλευρό όσων μάχονται με λύσσα εντός και εκτός των τειχών.
 
Με τους εχθρούς μας δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα...
Μόνη μας γλώσσα η επανάσταση.
 
 
 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License