Νέες αυτοκτονίες- ο ανδροκτόνος καπιταλισμός σας χαιρετάει

Αντιδοτο η αγαπη και ο αγωνας

 

 

 

 

Νεα αυτοκτονια συνταξιουχου   Άλλος ένας συνάνθρωπος μας επέλεξε να προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Ένας 66χρονος συνταξιούχος από τη Σκήτη βρέθηκε κρεμασμένος από μια κερασιά στην αυλή του σπιτιού του που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.

(15/7)

Εργολάβος κρεμάστηκε  στη Σπάρτη      Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας ο εργολάβος Λ.Κ. από του Γούναρη, βρέθηκε στις 1:30 το μεσημέρι της Πέμπτη 12 Ιουλίου κρεμασμένος σε ένα σχοινί, στο εργοστάσιο σιδηροκατασκευών στη Ριβιώτισσα που διατηρούσε, πίσω από το μουσικό γυμνάσιο Σπάρτης.

 


Τον άτυχο εργολάβο βρήκε ο γιός του, ενώ εκτιμάται πως το περιστατικό της αυτοκτονίας έγινε περίπου 1 - 2 ώρες πριν την ανεύρεσή του.

Πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στο σημείο βρέθηκαν και σημειώματα που άφησε ο εργολάβος και εξηγεί τους λόγους που έκανε αυτή την κίνηση, ενώ εικάζεται πως πρόκειται για επιχειρηματικό αδιέξοδο. (12/7)

 

Αυτοκτονια εφοριακού στο ρέθυμνο

 

Ο 55χρονος ήταν πυροβολημένος εξ’ επαφής με κυνηγετικό όπλο που βρέθηκε δίπλα του, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στην αυτοχειρία, ενώ ο 55χρονος που ήταν και πατέρας ενός αγοριού που τελείωνε το λύκειο, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Αστυνομία, μέχρι να δοθούν πλήρως οι απαντήσεις για το τραγικό περιστατικό, ενώ το άκουσμα της είδησης σκόρπισε την θλίψη σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

 

 

 

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License