Ενημέρωση για την δίκη του αναρχικού Τσιλιανίδη Μπάμπη

Ενημέρωση από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικώς η δίκη του αναρχικού Μπάμπη Τσιλιανίδη καθώς το δικαστήριο κρίθηκε αναρμόδιο για την συγκεκριμένη υπόθεση παραπέμποντας τον από μονομελές σε τριμελές εφετείο(λόγω της κατηγορίας διακεκριμένης ληστείας).

Σήμερα το πρωί οι μπάτσοι είχαν κλείσει την κέντρικη πόρτα(εξωτερικά του κτηρίου) των δικαστηρίων και δεν επέτρεπαν την είσοδο των αλληλέγγυων.

Ο σύντροφος μετά από μία μέρα απομόνωση στις Φυλακές των Διαβατών(καθώς αρνήθηκε τον σωματικό έλεγχο), επιστρέφει στις Φυλακές Κορυδαλλού.

 

ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ

 

*Το μεσημέρι θα ανακοινωθεί και η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης.

από ο 18/07/2012 12:35 μμ.


Για τις 15 Οκτωβρίου 2012 ορίστηκε τελικά το δικαστήριο του αναρχικού Μπάμπη Τσιλιανίδη.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License