ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ / ΑΓΡΙΝΙΟ

Η εκδήλωση ενάντια στην ¨πράσινη ανάπτυξη¨ τα φράγματα και την εκτροπή του ποταμού Αχελώου, θα πραγματοποιηθεί ΣΗΜΕΡΑ, Πέμπτη 2 Αυγούστου και ώρα 8:00μμ, στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι στο Αγρίνιο (Θ. Δασκαλοπούλου Ά πάροδος 3). Ενημέρωση - συζήτηση σχετικά με την Αυτόνομη Συνάντηση Αγώνα στον Αχελώο καθώς και συνολικότερα για το ζήτημα των φραγμάτων και της εκτροπής του ποταμού. Προβολή του βίντεο: WATER WAR (πόλεμος για το νερό)

Η εκδήλωση ενάντια στην ¨πράσινη ανάπτυξη¨ τα φράγματα και την εκτροπή του ποταμού Αχελώου, 

 

θα πραγματοποιηθεί ΣΗΜΕΡΑ, Πέμπτη 2 Αυγούστου και ώρα 8:00μμ, στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι στο Αγρίνιο (Θ. Δασκαλοπούλου Ά πάροδος 3).

Ενημέρωση - συζήτηση σχετικά με την Αυτόνομη Συνάντηση Αγώνα στον Αχελώο καθώς και συνολικότερα για το ζήτημα των φραγμάτων και της εκτροπής του ποταμού.

Προβολή του βίντεο: WATER WAR (πόλεμος για το νερό) 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License