31 Ιουλίου, 2012


Το 325 έλαβε και μεταφέρει:


Σαμποτάζ στην εφορία στην Άγια Πετρούπολη – Ιούλιος 2012


Το βράδυ της 26ης Ιουλίου το καφάο διανομής ρεύματος της ρώσικης οικονομικής αστυνομίας παραδόθηκε στις φλόγες (οδός Partisan Herman 37, Αγία Πετρούπολη). Ένα λίτρο εμπρηστικού υλικού χρησιμοποιήθηκε για τη δράση. Τις επόμενες ημέρες τα καλώδια αντικαταστάθηκαν, αλλά στο ίδιο το καφάο φαίνονται ακόμα τα σημάδια από τον εμπρησμό.


ανώνυμοι
λινκ στα ρώσικα : http://fromrussiawithlove.noblogs.org/?p=140


-
Bryansk, Ρωσία. Πύργοι κινητής τηλεφωνίας κάηκαν, εξοπλισμός απαλλοτριώθηκε – Ιούλιος 2012


Αν τύχει να ταξιδέψετε από την Bryansk στο Gomel, μπορεί να πετύχετε έναν καταπράσινο λόφο όπου υπάρχει ένας πύργος κινητής τηλεφωνίας. Αλλά μετά από μια προσεκτικότερη ματιά θα δείτε ότι τα καλώδια είναι κομμένα και κρέμονται , ενώ ο ίδιος ο πύργος έχει παραβιαστεί και έχει αφαιρεθεί ο εξοπλισμός του. Υπάρχουν ακόμα σημάδια “tachanka” στο έδαφος

.
ELF Nestor Makhno Commando

λινκ στα ρωσικα : http://fromrussiawithlove.noblogs.org/?p=136


*Η tachanka ήταν ιππήλατη  πλατφόρμα πολυβόλο, συνήθως με  ένα καλάθι ή ένα ανοιχτό βαγόνι που χρησίμευε για τη μεταφορά ενός  μεγάλου  πολυβόλου . Μια tachanka θα μπορούσε να τραβηχτεί από δύο έως τέσσερα άλογα και απαιτούσε  ένα πλήρωμα δύο ή τριών   ανδρών.
Η tachanka χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από το ρωσικό στρατό κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πολέμου και του ρωσικού εμφύλιου πολέμου.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License