Στάση εργασίας στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ και συμβολική κατάληψη του γραφείου Διοίκησης

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στα νοσοκομεία του Ηρακλείου στην Κρήτη.


Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία του Ηρακλείου ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο, αντιδρούν στη διάλυση του συστήματος υγείας με συνεχείς στάσεις εργασίας. Οι περικοπές που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και αυτές που ακολουθούν οδήγησαν σε ασφυξία τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία και σε απόγνωση τους χιλιάδες ασθενείς που καταφεύγουν σ΄ αυτά.

Η μείωση των κρεβατιών, η συγχώνευση κλινικών, η ελαστικοποίηση του ωραρίου και των εργασιακών σχέσεων και οι ελλείψεις σε προσωπικό αλλά και υποδομές και υλικό, απαντώνται από τους εργαζόμενους με κυλιόμενες στάσεις εργασίας. Έτσι μετά τη στάση εργασίας που έκαναν στο ΠΑΓΝΗ την Τρίτη, σήμερα πραγματοποιούν άλλη μία που εξελίχθηκε σε συμβολική κατάληψη του γραφείου της διοίκησης των νοσοκομείων.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License