Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς - Λευκορωσια - Ανάληψη ευθύνης

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ Ανάληψη ευθύνης Αφιερωμένο στον Τεντ Καζίνσκι (Unabomber)

 

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ  ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

 Ανάληψη ευθύνης

Αφιερωμένο στον Τεντ Καζίνσκι  (Unabomber)

Το χτύπημα αυτό ήρθε στις αρχές Ιουλίου από τους ακτιβιστές του ELF. Πραγματοποιήσαμε μια ενέργεια άμεσης δράσης σαμποτάροντας την ομαλή καθημερινότητα του Mikashevichi  της δημοκρατίας της Λευκορωσίας.

Αργά το βράδυ επισκεφτήκαμε τον ηλεκτρικό υποσταθμό που παρέχει ενέργεια , σ’ ένα τοπικό λατομείο παραγωγής-επεξεργασίας  εδάφους. Τα τελευταία χρόνια η περιοχή έχει αναδιαμορφωθεί αρκετές φορές. Εκεί που εμείς κάναμε περίπατο με τους γονείς μας στα παιδικά μας χρόνια, σήμερα υπάρχει μια έρημη περιοχή γεμάτη λάκκους εξ’ αιτίας της ανθρώπινης απληστίας. Ελπίζουμε ότι μετά από τη «συνεισφορά μας» στα κέρδη τους, οι «ιδιοκτήτες της γης» να χάσουν σοβαρά.

Όταν φτάσαμε  στους μετασχηματιστές , τους ανοίξαμε. Βάλαμε μέσα μερικά κούτσουρα που βρίσκονταν γύρω και δύο μπιτόνια βενζίνης των 5 λίτρων.  Μετά από περίπου ένα λεπτό καύσης , έγινε η έκρηξη. Το εσωτερικό των μετασχηματιστών  συνέχισε να βγάζει περίεργους ήχους. Τα φώτα και οι προβολείς,  που δουλεύουν ακόμα και τη νύχτα στο εργοστάσιο, έσβησαν. Παντού γύρω ησυχία. Τριγύρω όλη η περιοχή βυθίστηκε στο σκοτάδι, όπως και αρκετές κοινότητες. Η ηρεμία της νύχτας δεν διαταράχτηκε.

Δέκα λεπτά αργότερα οι εργάτες έβαλαν μπρος τις εφεδρικές γεννήτριες, αλλά  επαρκούσαν μόνο για να φωτίσουν λίγο τους δρόμους.

Δεν ήταν εύκολο να φτάσεις μέχρι τον ηλεκτρικό υποσταθμό. Ας ελπίσουμε ότι θα τους πάρει πολύ καιρό να αντικαταστήσουν τους μετασχηματιστές.

Ας ζεστάνουν τα λόγια μας , τις καρδιές και τη σκέψη των συντρόφων μας.

Για κείνους που γνωρίζουμε προσωπικά, αλλά και γι’ αυτούς που καταφέρνουμε να ανταλλάξουμε δύο λόγια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εκφράζουμε αλληλεγγύη σε όλους τους αδελφούς και τις αδελφές μας στη φυλακή.

Αγωνιστείτε για το μέλλον σας.

Είμαστε αποφασισμένοι αυτά τα λίγα χρόνια του άθλιου τρόπου ζωής μας, να τα θυσιάσουμε, παρά να ονειρευόμαστε μια ήσυχη, ήρεμη ζωή και το iphone.  Όλα αυτά τα βλέπουμε με περιφρόνηση.

  ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ/ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ/

                                      ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 2012

                   

Σημ.  Ελεύθερη μετάφραση στα ελληνικά,  από την ανάληψη ευθύνης που ήταν αναρτημένη στη ρωσική γλώσσα

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License