Εναντα στις φυλακές -Πανο στον Κορυδαλλο

ομαδα ελευθεριακης σκεψης

post image

Στο πλαισιο του καλεσματος του contrainfo για παρεμβάσεις εναντία στην καταστολή ,στις περιοχες που δραστηριοποιουνται ομαδες αναρχικών κρεμάσαμε πανο σε κεντρικό σημείο του Κορυδαλλού, μπροστα στο Σινεμά Παράδεισος. ''Οι ιδέες δεν φυλακίζονται, κατάργηση των φυλακών'' ηταν τα συνθήματα που γράψαμε. Σε μια περιοχή που εχει φύλακές και ζει με την εικονα του κολαστηρίου ,και του εγκλεισμού, επρεπε να ξαναθυμίσουμε στους κατοίκους οτι η φυλακή ειναι εξουσία, η φυλακη ειναι βασανιστήριο και εργαλείο στα χερια του κράτους για να εκφοβίζει και να τρομοκρατεί.

Δεν θα σιωπήσουμε βλέποντας του ψηλούς τοίχους της απομόνωσης. Δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα εναντία στο κράτος και την καταστολή. Η φωνή μας θα περάσει τα κάγκελα, οι φωνές των φυλακισμένων αγωνιστών αντηχούν στους δρόμους του αγώνα.

Εμπρός σύντροφοι, , αγώνας για την αναρχία

Ομάδα Ελευθεριακης Σκέψης -Κορυδαλλός Αύγουστος 2012-

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License