Προσβολή είναι... να ανεχόμαστε τις εμετικές φασιστικές κυβερνητικές ανακοινώσεις

.

Οι φασίστες της κυβέρνησης απάντησαν στις δηλώσεις των αριστερών που καταγγέλουν το 2ήμερο πογκρόμ ενάντια στους μετανάστες με μια προκλητικά ναζιστική ανακοίνωση που ανάμεσα στα άλλα εμετικά γράφει:


Προσβολή για τον πολιτισμό μας είναι να παρακολουθείς αδιάφορος την οικονομική καταστροφή σε δεκάδες χιλιάδες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στο ευρύτερο Κέντρο της Αθήνας, για τους λόγους που προαναφέρθηκαν, όπως και την συνεπακόλουθη αύξηση της ανεργίας, σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Όμως...

Προσβολή φασιστικά ανθρωπάρια, είναι που αποφασίζετε εσείς για τις ζωές μας ελλήνων και μεταναστών


προσβολή αλήτες, είναι που εξαθλιώσατε μια ολόκληρη κοινωνία ελλήνων και μεταναστών, για να υπηρετήσετε σαν δουλικά σκυλιά το κεφάλαιο και τα αφεντικά σας


Προσβολή είναι που σας ανεχόμαστε ακόμα, ώστε να μπορείτε να επιβάλλετε με την καταστολή το ξεπούλημα της ζωής μας, και τον εκφασισμό της πολιτικής και κοινωνικής ζωής. Αυτές τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις εσείς τις έχετε εξολωθρεύσει και όχι οι μετανάστες που τους αντιμετωπίζετε σαν σκουπίδια.


Προσβολή φασίστες είναι να λέτε εσείς ότι τάχα νοιάζεστε για τις επιχειρήσεις όταν έχετε επιβάλλει ληστρική φορολογία και έχετε διαλύσει κάθε ίχνος πρόνοιας


Προσβολή είναι να μιλάτε για ανεργία εσείς, που την έχετε φτάσει στο 22%, τη στιγμή που οι άστεγοι μπορούν να γεμίσουν μία ολόκληρη πόλη και οι άνθρωποι που αυτοκτόνησαν μέχρι σήμερα μπορούν να γεμίσουν ένα χωριό.


Προσβολή για το ανθρώπινο είδος, είναι να παρέχουμε βήμα και δημόσιους πόρους σε σας και στους φίλους σας ναζήδες χρυσαυγίτες, για να κάνετε την άθλια προπαγάνδα σας ενάντια σε όλους τους αγωνιζόμενους ανθρώπους αυτού του τόπου.

 

Προηγούμενες δημοσιεύσεις για το 2ήμερο φασιστικό πογκρόμ βρίσκονται εδώ

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1415718
 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License