Οι 10 πρώτες αποκρατικοποιήσεις που θα γίνουν άμεσα... ξεπουλάνε ακόμα και τις παραλίες

όλα στο σφυρί!

Συμφώνησαν σήμερα και οι 3 να ξεκινήσουν το ξεπούλημα του τόπου. Έτσι χωρίς αντιρρήσεις και με λογική υποτακτικού ανακοίνωσαν τις πρώτες 10 αποκρατικοποιήσεις "που θα αποτελέσουν δείγμα γραφής των διαρθρωτικών αλλαγών της κυβέρνησης". Έδωσαν μάλιστα και εντολή να φτιαχτεί καινούριο νομοσχέδιο που θα χαρακτηρίζει νόμιμη την παραχώρηση σε ιδιώτες της δημόσιας περιουσίας προτείνονταςτη μείωση της συμμετοχής του Δημοσίου στις επιχειρήσεις στραγικού χαρακτήρα κάτω από 51% (για την ώρα, σε λίγο θα τα χαρίσουν όλα).

Ο πασόκος μάλιστα Βενιζέλος, εξοικειωμένος στους ευφημισμούς και στην κοροϊδία, δήλωσε πως "Οι αποκρατικοποιήσεις δεν είναι ένα πρόγραμμα εκποίησης αλλά αξιοποίησης της περιουσίας του Δημοσίου που συνδέεται με τη δημιουργία θέσεων εργασίας"!!! (εδώ βέβαια βαφτίσανε την καταστολή στους μετανάστες επιχείρηση "ξένιος Ζευς" θα κωλώνανε στο να μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας;)

Στο ίδιο μήκος κύματος το πολιτικό ρεντίκολο της ΔΗΜΑΡ Κουβέλης, υποστηρίζει τις αποφάσεις δηλώνοντας: "Αποφασίσαμε η όποια αποκρατικοποίηση να εξασφαλίζει την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, θέσεις εργασίας, ουσιαστικές επενδύσεις και προφανώς να γίνει με κανόνες και όρους νομιμότητας και διεθνούς διαφάνειας"

Οι 10 πρώτες αποκρατικοποιήσεις λοιπόν, είναι:

  • ΔΕΠΑ (Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε.)
  • ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου Α.Ε)
  • ΟΠΑΠ
  • Κρατικά Λαχεία
  • Παραλία Αφάντου στη Ρόδο
  • Παραλία «Κασσιόπη» στην Κέρκυρα
  • Το Ολυμπιακό κτιρίου IBC
  • Το Ελληνικό
  • Το Golden Hall
  • 48 ακίνητα του Δημοσίου


Αύριο θα συνεχίσουν τις συσκέψεις για να ξεπουλήσουν και τα υπόλοιπα...

χωρίς να μιλάμε για τους φυσικούς πόρους και τα προγράμματα της ΡΑΕ που με επίσης fast track διαδικασίες προβλέπουν όλες τις βουνοκορφές γεμάτες ανεμογεννήτριες, όλες τις πλαγιές φυτρωμένες με φωτοβολταϊκά και την κλοπή του νερού από τις πηγές του για να φτιαχτούν υβριδικά υδροηλεκτρικά εργοστάσια.

Και το βαρέλι της λεηλασίας δεν έχει πάτο....

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License