Τώρα στην Ιερισσό: Σύλληψη κατοίκου και απειλή νέων δραματικών επεισοδίων

http://antigoldgreece.wordpress.com/2012/08/06/ioannou-syllipsi/

Γύρω στις 9:00 το βράδυ, ομάδα αστυνομικών εισέβαλε στο σπίτι του Δημήτρη Ιωάννου , κατοίκου Ιερισσού, τον συνέλαβε και τον μετέφερε στα κρατητήρια του Πολυγύρου για να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία για συμμετοχή στα χθεσινά επεισόδια στο Χοντρό Δέντρο.

Ζητήθηκε από την αστυνομία να παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο, όμως ο Εισαγγελέας Πολυγύρου δεν βρίσκεται πουθενά.

Το σκηνικό φαίνεται να είναι στημένο για να καταδικαστεί βιαστικά ένας Ιερισσιώτης και να σταματήσει η αντίδραση της Ιερισσού στα σχέδια της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΙΕΡΙΣΣΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΜΑΤ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΔΩΝ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

 

από Μπομπαλας 07/08/2012 10:14 πμ.


Σύμφωνα με το ίδιο μεσο

http://antigoldgreece.wordpress.com/2012/08/07/e%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%86%CE%B8%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83/

 

Ο κάτοικος αφέθηκε ελεύθερος και του ορίστικε τακτικη δικάσιμος.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License