Χρυσαυγίτικοι Τραμπουκισμοί στην Ξάνθη

Επίθεση 15 κρανοφόρων Χρυσαυγιτών σε 2 συντρόφους με λοστούς και αλυσίδες, έξω από πολυσύχναστο ρακομελάδικο της Παλιάς Πόλης.

Τις τελευταίες μέρες η πόλη της Ξάνθης, με αφορμή τη μεταφορά και εγλεισμό των μεταναστών στο Στρατόπεδο Συγκέντρωσης της μπατσοσχολής, στο πλαίσιο του σχεδίου εκκαθάρισης μεταναστών, που φέρει τη (μπατσο)κωδική επωνυμία "Ξένιος Ζευς", "φιλοξενεί" πλήθος παρακρατικών θρασύδειλων γενίτσαρων, που επιδίδεται σε συνεχείς περιπόλους εν είδει μηχανοκίνητων πορειών.

Μία απ' αυτές, με πέντε μηχανές της Ομαδάς ΔΙΑΣ να προπορεύονται και έξι-εφτά μηχανάκια που έφεραν έκαστο δύο κέφαλες Χρυσαυγών με πορτοκαλοκίτρινα κράνη και σημαίες-παλούκια ανά χείρας κι ένα γεμάτο αυτοκίνητο στα κολλητά, προσπερνούσαν γκαζώνοντας την Πλατεία Ελευθερίας περί τη μία και δέκα μετά τα μεσάνυχτα.

Ακολούθησα με τα πόδια. Πέντε λεπτά αργότερα πέτυχα δυο φασίστες -χωρίς κράνη- να κατεβαίνουν τρέχοντας τα σκαλιά. Όταν έφτασα στο μαγαζί όπου συνέβη η επίθεση, δεν υπήρχε πλέον "κανένα ίχνος ανησυχίας", όσον αφορά τους εκεί παρευρισκομένους.

Ο κόσμος -γύρω στα 50 άτομα- είχε μαζευτεί απέναντι απ' το Δημαρχείο κι ετοιμαζόταν ν' απαντήσει. Τα δυο παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, μάλλον για προληπτικούς λόγους,  αν και ο ένας είχε μελανιές δίπλα στο δεξιό του μπράτσο και στο μάτι, απ' ό,τι πρόλαβα να δω.

Λίγο αργότερα ομάδα φασιστών - καμιά δεκαριά περιπού, οι τρεις σταμπαρισμένοι, ο ένας με ελληνική σημαία- εντοπίστηκε λίγο πιο κάτω, συγκεκριμένα στην Πλατεία Αντίκα, κατέφυγε σε κάποιο κοντινό μαγαζί, αλλά δε γλίτωσε μερικές μπουνιές, καρεκλιές και πολύ βρισίδι. Δε λείψανε, βεβαίως κι οι "εξηγήσεις" σχετικά με τα παράπονα του μαγαζάτορα για τις ζημιές.

Οι χρυσαυγίτες γενικά τη σκαπούλαραν, ιδιαιτέρως οι άλλοι τέσσερις που το 'παιζαν τελείως άσχετοι, υπεραπιστές του σωστού και του δίκαιου και φυσικά παρεμπιπτόντως και του "ελληνικού".

Σχεδόν αμέσως έσκασαν δυο περιπολικά, τ' ακούσαν εντελώς στη μούγκα κι οι τρεις χεσμένοι φύγανε μαζί τους παρακαλετά.

Οι "άσχετοι", όχι απλά συνέχισαν την κουβεντούλα, περιεχομένου καραμπινάτης φασιστοψύχωσης, αλλά έδωσαν μπροστά στα μάτια μας λεπτομερή αναφορά στο χοντρό στέλεχος της Φασιστικής-Παρακρατικής οργάνωσης, που εμφανίστηκε άνετος μ' αμάξι και άκουγε προσεχτικά μοιράζοντας βλέμματα όλο (ρουφια)νόημα.

Οι επιθέσεις θα συνεχιστούν. Δεν ξέρω ποια μορφή θα πάρουν και πού θα οδηγήσουν, εκτιμώ πάντως ότι ο κόσμος εδώ φυσικά και δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί τις -έστω και άγουρα- μαφιόζικες τρομοκρατικές επιχειρήσεις των χρυσών αυγών.


Ούτε είκοσι συνολικά δεν ήταν τα ζώα που έκαναν παρέλαση κορνάροντας με 2-3 ΙΧ και άλλα τόσα μηχανάκια, νυχτιάτικα μέσα στην Ξάνθη.

Βλακείες έλεγαν, εψαλαν και τον εθνικό ύμνο και την άλλη μέρα πήγαν και στην Κομοτηνή που έκαναν τα ίδια.

Εχουν ανεβεί 2-3 βιντεο που γελάει και ο κάθε πικραμένος με το θέατρο που στήσανε

Τσακίστε τους όπου τους βρείτε

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License