Ξεπουλάνε με εξπρές διαδικασίες τα ΕΛΤΑ και την ΕΛΒΟ

.

Η επιτροπή που έφτιαξαν για να ιδιωτικοποιήσουν όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, αποφάσισε σήμερα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες πώλησης για τα ελληνικά ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) και την ελληνική βιομηχανία οχημάτων (ΕΛΒΟ).

Και οι δύο επιχειρήσεις θα δωθούν εξ΄ ολοκλήρου σε ιδιώτες αφού αποφασίστηκε η πώληση του συνόλου των μετοχών τους. Έτσι επιβεβαιώνονται και οι φήμες των προηγούμενων ημερών για πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στις οποίες οι εργαζόμενοι ήδη απάντησαν με κινητοποιήσεις.

Το γενικό ξεπούλημα οποιασδήποτε δημόσιας παροχής πλέον, ξεκίνησε μετά την συνάντηση που είχαν τα 3 λαμόγια (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) στις 6 Αυγούστου οπότε και ανακοίνωσαν την πώληση των 10 πρώτων επιχειρήσεων συμπεριλαμβανομένων και δημόσιων χώρων, όπως 2 παραλίες στην Κέρκυρα και τη Ρόδο.

Οι αποφάσεις αυτές όχι μόνο διαλύουν την οποιαδήποτε δημόσια παροχή, αλλά θα δημιουργήσουν και νέες στρατιές ανέργων που θα προστεθούν στο ήδη διογκωμένο πρόβλημα εκατομμυρίων πλέον ανθρώπων στον τόπο μας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License