Πορεία στον Βόλο ενάντια στην ανεργία

11/8/2012

Ζούμε στην περιφέρεια με το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας. Κάθε μέρα ένας νέος σε αυτή την πόλη αλλά και σε όλη την Ελλάδα, χάνει την δουλειά του ή βλέπει τον μισθό του συνεχώς να μικραίνει. Η ανεργία αυξάνεται όλο και περισσότερο και όπως φαίνεται το αποτέλεσμα θα είναι να ζήσουμε την απόλυτη εξαθλίωση. Η κυβέρνηση σε λίγες μέρες θα βγάλει τα νέα μέτρα στα οποία παίζεται κορόνα-γράμματα η ζωή μας.

Προφανώς και μετά τις εκλογές δε θα άλλαζε τίποτα, όποια κι αν ήταν η κυβέρνηση. Αυτό που έχει απομείνει για να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια μας είναι να αντισταθούμε με κάθε τρόπο στην βαρβαρότητα των νέων μέτρων που μας επιβάλλουν οι αποπάνω.

Καιρός να βγούμε στους δρόμους και να δείξουμε την οργή μας.

Σήμερα στην Πλατεία Ελευθερίας, στις 19:00 διαδηλώνουμε ενάντια στην ανεργία, την φτώχια και τα νέα μέτρα. Είναι καθήκον μας να είμαστε όλοι εκεί.

Άνεργοι/Άνεργες Βόλου

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License