Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στην θεσσαλική κρεαταγορά

επίθεση στην θεσσαλική κρεαταγορά

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 15/8 πραγματοποιήθηκε επίθεση στην Θεσσαλική Κρεαταγορά Βόλου.Συγκεκριμένα πετάχτηκαν μπογιές και σπάστηκε μέρος της τζαμαρίας, με σκοπό να δείξουμε την αποστροφή μας στον αιματοβαμμένο καταναλωτισμό, που θρέφει άλλη μια πλασματική ανάγκη της κοινωνίας, αλλά και για να προτάξουμε τον αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση και υποδούλωση των ζώων. Η επίθεση αυτή είναι μόνον η αρχή, μέρος ενός δίκαιου αγώνα για όλους αυτούς που λόγω της θέσης τους δε μπορούν να διεκδικήσουν την ελευθερία τους, μέρος του αγώνα για την δική μας απελευθέρωση.

Αν δεν έχουν τα ζώα όπλα και φωνή για να παλέψουν για τις ζωές τους και την ελευθερία τους, έχουμε εμείς κι είμαστε οργισμένοι με τους βασανιστές τους.

Δε σας φοβόμαστε μικρόψυχοι σαδιστές, που σας ικανοποιεί το αίμα και ο πόνος, ούτε εσάς άπληστα ανθρωπάκια , που η ζωή σας δεν έχει καμία αξία μπροστά στα λεφτά που μπορούν να κερδηθούν από τον υποβιβασμό της.

 

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

 

Αντισπισίστριες/ες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License