Ξέπλυμα των δολοφόνων του Ιρακινού από το κανάλι EXTRA 3 και την εφημερίδα Δημοκρατία

.

Άλλο ένα θερινό φασιστο-σόου, με πρωταγωνιστή τον Ηλία Παναγιώταρο, και σκηνοθέτες τον Σπύρο Καρατζαφέρη και τον παρουσιαστή Αντώνη Μυλωνάκη.

 

Την καταξίωση του "Πρώτου Θέματος" ως φερέφωνου της Χρυσής Αυγής την (ξανα)παρακολουθήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα, παρακολουθούμε την αναρρίχηση του EXTRA 3 στα υψίπεδα του φασισμού, με τη προχτεσινή εκπομπή να ξεπλένει τη δολοφονία του Ιρακινού και τους Μυλωνάκη-Καρατζαφέρη να χαριεντίζονται με τον Ηλία Παναγιώταρο. Ο κ. Μυλωνάκης βέβαια, δεν είναι ένας τυχαίος ‘δημοσιογράφος’, είναι πρώην υποψήφιος του ΛΑΟΣ στη Β' Αθήνας και τομεάρχης Άμυνας του κόμματος, ως απόστρατος συνταγματάρχης Αεροπορίας.

Η δολοφονία του ιρακινού ξεπλένεται με ανείπωτα χυδαίο τρόπο. Στην εκπομπή παρεμβαίνει ακόμα και μετανάστης, που δηλώνει «εκπρόσωπος» Πακιστανών και υποβάλλει τα σέβη του στη Χρυσή Αυγή, ενώ ο Παναγιώταρος χαρακτηρίζει προβοκάτσια στη ΧΑ τις ρατσιστικές επιθέσεις.


Όμως, η γραμμή για το ξέπλυμα της πρώτης δολοφονίας, που αναγνώρισαν ως ρατσιστική δολοφονία η κυβέρνηση και η ΕΛΑΣ, δουλεύει σε πολλά επίπεδα. Κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι μια εφημερίδα σαν τη "Δημοκρατία" θα ήταν κοντά στο Δένδια και κατά της ανταγωνίστριάς της ΝΔ, Χρυσής Αυγής, φαίνεται ότι κακώς θα το περίμενε.  Η εφημερίδα απεφάνθη ότι ο δολοφόνος του Ιρακινού είναι τοξικομανής και αντί για τους φασίστες, την πληρώνει ο Ρουπακιώτης... και φυσικά πανηγυρίζει η Χρυσή Αυγή.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License