Για την Δημοτικη αγορα Κυψελης

-ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ -ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ -Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ

 

To Κίνημα Δεν Πληρώνω, καταγγέλλει τον δήμαρχο Αθηναίων Καμίνη και τους πραιτοριανούς, για την αιφνιδιαστική επιχείρηση "αποκατάστασης" της Δημοτικής Αγοράς της Κυψέλης, ενός χώρου αυτοοργανωμένου-ζωντανό κύτταρο για την περιοχή των Αθηνών.

Ο δήμαρχος Καμίνης -  άθλιος εντολοδόχος της τροικανής συγκυβέρνησης, συνεχίζει το δόγμα της διακυβέρνησης με τη βία και την καταστολή. 
Προσπαθεί να καταπνίξει οποιαδήποτε κοιτίδα ελεύθερης σκέψης, διαλόγου και πολιτικής ζύμωσης, πέρα από τους ιδεολογικούς μηχανισμούς του συστήματος των τραπεζιτών και λοιπών λαμογιών, το οποίο πιστά υπηρετεί.

Η δημοτική αγορά της Κυψέλης αποτελεί κεκτημένο και δημιούργημα των κατοίκων της περιοχής καθώς και του ευρύτερου λαϊκού κινήματος, το οποίο θα πρέπει να δώσει πειστική απάντηση σε όλους όσους θέλουν να επιβάλουν στην Πρωτεύουσα ένα σύγχρονο απαρτχάιντ, μίσους, φόβου, φτώχειας και καταστολής.

-ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ
-ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ  ΠΟΛΗ 
-Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
 
20-8-12
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License