Επίσχεση εργασίας γιατρών του ΕΟΠΥΥ από Δευτέρα 3/9

.

Σε επαναλαμβανόμενες πενθήμερες επισχέσεις εργασίας καλούν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ όλα τα μέλη τους αλλά και όλους όσοι έχουν εργασιακή σχέση με τον ΕΟΠΥΥ.

Η πρώτη επίσχεση εργασίας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 3/9 και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 7/9 και κάθε βδομάδα θα ανανεώνονται.

Η κινητοποίηση αυτή των γιατρών του ΕΟΠΥΥ σχετίζεται με τις γενικότερες περικοπές στην Υγεία και ειδικά στα θέματα που αφορούν τον οργανισμό στον οποίο απασχολούνται καθώς και με τις περικοπές στις φαρμακευτικές δαπάνες. Οι κινητοποιήσεις θα ανανεώνονται και παίρνουν την ανάλογη μορφή που θα αποφασίζουν οι συλλογικές αποφάσεις των γιατρών.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License