κάτι γίνεται στην πλ εξαρχείων, απόψε Πέμπτη. Στις 1:00 το βράδυ είχαμε 2 θορύβους κρ. λάμψης, ακολούθησαν άλλες 1-2 πάω να δω τι γίνεται. προς στουρνάρη μεριά

---

απ' ότι λένε στην πλατεία έγινε απρόκλητη επίθεση από διμοιρία ματ που πλησίασε μέχρι σπ. τρικούπη και στουρνάρη.

απωθήθηκε πιο χαμηλά και αυτή τη στιγμή έχει υποχωρήσει απ' ότι είδα προς μπομπουλίνας

από @ 31/08/2012 1:24 πμ.


Καμιά δεκαριά δελτάδες, μουλωχτοί, την έχουν στήσει Ερεσού και Τοσίτσα. Σταματάνε και ψάχνουν κόσμο, και πεζούς και μηχανάκια.

από * 31/08/2012 1:43 πμ.


mpatsoi pathsiwn sto mouseio kai apo aleksandras sta stena pros eksarxeia aragmena mixanakia

-

από notacomrade 31/08/2012 1:45 πμ.


λέγεται πως είναι για αντίποινα, μετά από πέσιμο σε ντίλερ πιο πριν το απόγευμα.

από κάτοικος 31/08/2012 2:39 πμ.


Κόσμος στην Στουρνάρα .. Διμοιρία Χ.Τρικούπη και βαλτετσίου , Δελτα από Αραχώβης και κάτω στην Ιπποκράτους


Κοσμος επιτέθηκε στην  πρεζόπιατσα στη Στουρνάρη επειδή οι μπάτσοι τη σπρώχνουν προς την πλατεία.

Οι συγκρούσεις κράτησαν λίγη ώρα καθώς τα ΜΑΤ ανέβηκαν αρκετά ψηλά και τα πρεζόνια ζητωκραύγαζαν τους μπάτσους όταν πέταξαν 2-3 κρότου λάμψης.

Πολλοί είπαν πως εμφανίστηκαν "καλοθρεμένοι πρεζέμποροι πάνω σε μηχανές" που συνομιλούσαν με τους μπάτσους και τα πρεζόνια .

Αλλοι ντιλεράδες προσέγγισαν τους μπάτσους από πίσω και είχαν ψιλοκουβέντες

Ο κόσμος αντιστάθηκε καλά και οι μπάτσοι μετέφεραν την πρεζόπιατσα στην Τοσίτσα.

Μπήκαν φωτιές σε 2-3 κάδους και μου μετέφεραν για ένα καμενο ΙΧ

Για την ώρα είναι ήσυχα κάτω.

 

 

από Σύντροφος 31/08/2012 4:37 πμ.


Τα ΜΑΤ ανέβηκαν αρκετά ψηλά και τα πρεζόνια ζητωκραύγαζαν τους μπάτσους όταν πέταξαν 2-3 κρότου λάμψης.

Διασταθρώστε όσο περισσότεροι γίνεται.

Αν τα παραπάνω ισχύουν το θέμα σηκώνει και διεθνοποίηση.

Αστυνομία να προστατεύει εμπόριο πειραγμένης ηρωίνης απέναντι σε ανθρώπους που δεν το θέλουν με ξύλο και χημικά!!!!

από Από γείτονα 31/08/2012 9:55 πμ.Κατά τις 10:30 το βράδυ που πέρασα από Στουρνάρη, δεν υπήρχε πρεζάκι ούτε για δείγμα, στην Τοσίτσα κάποιοι λίγοι, καμία σχέση με πιάτσα, και γενικά μέχρι τις 12 παρά που ήμουν έξω, κυκλοφορούσαν ασυνήθιστα λίγα πρεζάκια στο κομμάτι Πατησίων-Στουρνάρη-Τοσίτσα-Σπ. Τρικούπη. Αυτό δεν αποδεικνύει κάτι βέβαια γιατί η πιάτσα μεταφέρεται πάρα πολύ γρήγορα, απλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν αυτά που γράφτηκαν για  τους τοξικομανείς που ζητοκραύγαζαν κτλ.

Την ώρα που ξεκίνησαν τα επεισόδια και για αρκετή ώρα, στην πρώτη γραμμή ήταν σχεδόν αποκλειστικά Ασιάτες χωρίς καμία απολύτως κάλυψη ή προστασία. Αυτό με κάνει να πιστεύω πως μάλλον έχουν να κάνουν με τον συμμοριτοπόλεμο της περιοχής (τσιγάρα, πρέζα, προστασία).

Ακόμα χειρότερα μπορεί να ήταν δασκαλεμένοι από καλοθελητές, μπάτσους ή όχι. Σε αυτό κολλάει το γεγονός ότι οι μπάτσοι κυριολεκτικά τους χάιδευαν, ενώ κανείς θα περίμενε να τους έβγαινε πολύ μεγάλο μίσος και επιθετικότητα βλέποντας αλλοδαπούς απέναντί τους. Νομίζω ότι οι συγκεκριμένοι μετανάστες πρέπει να προστατευτούν από τέτοιες ενέργειες, γιατί μόνο αφορμή για περισσότερη κρατική και κοινωνική βία εναντίον τους είναι. Φανταστείτε λ.χ. να έσκαγε στα κανάλια βιντεάκι που δείχνει μελαμψούς αλλοδαπούς να συγκρούονται με ΜΑΤ και να καίνε κάδους στο κέντρο της Αθήνας. 10% πάνω η χρυσή αυγή σε ένα απόγευμα.

 

Επίσης, προς τα παιδιά που συμμετείχαν στη συνέχεια, αυτή τη φορά ντόπιοι με κασκόλ κτλ. Ήταν ένας παππούς, προφανώς γείτονας, που διαμαρτυρόταν για τις φωτιές στους κάδους. Το επιχείρημα που πολύ συχνά φωνάζετε ότι η εφορία θα σου πάρει το σπίτι, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα γιατί μια φωτιά σε ένα κάδο και 50 πέτρες σε μπάτσους μια Πέμπτη βράδυ, δεν πρόκειται να του σώσουν το σπίτι. Κυρίως όμως οτι και να σας λέει, ΜΗΝ του βρίζετε τη γυναίκα ή τον ίδιο με χυδαίες εκφράσεις. Προσπαθείτε απλά να μην απαντάτε.

από SMASH 31/08/2012 12:05 μμ.


Τα ΜΑΤ ανέβηκαν αρκετά ψηλά και τα πρεζόνια ζητωκραύγαζαν τους μπάτσους όταν πέταξαν 2-3 κρότου λάμψης.

Κάτι ρουφιανό πρεζάκια τύπου κογιότ να πάρουν εισιτήριο απο τα Εξάρχεια.

...

από Ένας άλλος γείτονας 01/09/2012 2:22 πμ.


Συνοπτικά ότι μπόρεσα να καταλάβω. 

Από το μεσημέρι ακούγαμε κάτι διαπληκτισμούς μεταξύ τσιγαράδων και πρεζόπιατσας.

Το βράδυ 3 άτομα έκαναν ντου στην πρεζόπιατσα. Την απώθησαν και έπειτα μέρος της επέστρεψε και ξεκίνησαν οδομαχίες. Στις οδομαχίες ήταν ντόπιοι αλλά κυρίως μετανάστες, μάλλον τσιγαράδες. 

Στο τέλος η πρεζόπιατσα αναγκάστηκε να υποχωρίσει. Φαντάζομαι πως αυτή που προσπάθησαν να την υπερασπιστούν δεν ήταν χρήστες.

1-2 ώρες αργότερα έγινε ένα ντου των μπάτσων προς πλατεία. Ακούσαμε τουλάχιστον ένα άτομα από την πρεζόπιατσα να φωνάζει "γαμήστε τους". 

Στο τέλος μια διμοιρία επέστρεψε στην πρεζόπιατσα και ο επικεφαλής φώναξε "πάμε πίσω", οδηγώντας την πρεζόπιατσα παρακάτω.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License