"Ερυθρός Σταυρός" "Οι εφημεριες ειναι επικίνδυνες,προσέρχεσθε με δική σας ευθυνη".

Οι εργαζομενοι προτρεπουν να διαμαρτυρηθουν στον υποδιευθυντη του νοσοκομειου. Γενικα παντως,οι διευθυνσεις στα νοσοκομεια ειναι ακρως αντιδραστικες. Να θυμισω οτι σε αρκετα νοσοκομειο οπως στο ΨΝΑ στην αθηνα,στην αρκαδια και αλλου,οι διοιηκητες ηταν πρωην αξιωματικοι των ειδικων δυναμεων

  Οι γιατροί του "Ερυθρού Σταυρού" νιώθουν την ηθική υποχρεώση να μας προειδοποιήσουν και το κάνουν,με μια ανακοίνωση,που απευθύνεται σε όσους επισκέπτονται το νοσοκομείο.

 Στον ¨Ερυθρό¨,τα χρήματα δεν επαρκούν,οπότε μετά απο φάρμακα,γάζες,υλικά,η Διοίκηση του νοσοκομείου αποφάσισε να κόψει απο τις εφημερίες τους...γιατρούς.
Στην ανακοίνωση διαβάζουμε "Οι εφημερίες στις οποίες προσέρχεσθε είναι επικίνδυνες για την δική σας υγεία,καθώς και των οικείων σας" και συνεχίζει παρακάτω "'Οπως αντιλαμβάνεσθε,λοιπόν,ο χρόνος που θα χρειαστεί να περιμένετε στην αναμονή για να εξετασθείτε θα είναι περίπου ο διπλάσιος σε σχέση με αυτόν που περιμένατε μέχρι σήμερα.
Ο γιατρός που θα σας εξετάσει θα είναι εξαντλημένος,ενώ πιθανότατα δεν θα είναι ειδικός,αλλά ειδικευόμενος,αφού σε κάποιες περιπτώσεις δεν εφημερεύει καν επιμελητής ειδικευμένος ιατρός!
Σας ζητάμε,απο την πλευρά μας συγγνώμη γα την ταλαιπωρία,αλλά οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε οτι υπο αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για τη σωματική σας ακεραιότητα,αφου δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε οτι θα αποφευχθούν σοβαρά ιατρικά σφάλματα..."

http://lefteria-news.blogspot.gr/2012/09/blog-post_3.html

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License