Ο Σάλλας φέρεται να αγοράζει και την Γενική,χωρίς μετρητα.Με την προίκα της ΑΤΕ.

Οσο οι ηλιθιοι θα στοχοποιουν την φτωχεια,στους δρομους και στην κοινωνια,ο πλουτος,πουλωντας αερα θα αγοραζει την επικρατεια.

 Η Πειραιώς,με αντίτιμο μόλις 95 εκατομμύρια,αγόρασε την "καλή" ΑΤΕ. Έτσι το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της Αγροτικής ενσωματώθηκε στον ενοποιημένο ισολογισμό της Τράπεζας Πειραιώς.Επίσης ένα μέρος της χρηματοδότησης το κάλυψε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (περαστικά μας),με άλλα 500 εκατομμύρια και έτσι η Πειραιώς κέρδισε σε ρευστότητα.

Ο συνδυασμός όλων αυτών,(χαμηλό αντίτιμο,στήριξη ΤΧΣ και κυρίως, ο ενοποιημένος ισολογισμός) επέδρασε θετικά στην μετοχή της Πειραιώς. Το νέο ντήλ που έχει στα σκαριά η Τράπεζα του κου Σάλλα,στηρίζεται στην θετική αυτή επίδραση της τιμής της μετοχής του,με την προίκα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας.

'Ισως και μέσα στον μήνα που διανύουμε,είναι πιθανόν η Πειραιώς να εξαγοράσει την Γενική,με την Societe Generale να παίρνει ως αντάλλαγμα 4% των μετοχών της Πειραιώς και καθόλου μετρητά! Δηλαδή το 100% της Γενικής για το 4% της Πειραιώς. Και με την Societe Generale να μπαίνει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Πειραιώς,με ένα πόσο που φημολογείται γύρω στα 130 εκατομμύρια! Να υπενθυμίσουμε εδώ,οτι η διαφημιστική δαπάνη της Τράπεζας Πειραιώς στα ΜΜΕ,ανήλθε στα 26 εκατομμύρια.

Μήπως να κάναμε μια,αδόκιμη ίσως,αλλά προβοκατόρικη αριθμητική πράξη? 130 εκατ. απο την S.G στην αύξηση του Μ.Κ. (εαν φυσικα γίνει το deal) μείον 26 εκατ. διαφήμιση στα ΜΜΕ μας μένουν 104 εκατομμύρια,να πάρουμε άλλη μια Αγροτική,βρε αδερφέ! Και αν του κάτσει?

http://lefteria-news.blogspot.gr/2012/09/blog-post_1847.html

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License