Μεσολόγγι: Επίθεση Νεοναζί Χρυσαυγιτών σε πάγκους μεταναστών στη λαϊκή αγορά!!

Οι φασίστες σε ρόλο μπάτσων με την ανοχή του κράτουςκαι με Επικεφαλη τον Βουλευτη Μπαρμπαρουση!!

Ξεκίνησαν τα τάγματα εφόδου των Νεοναζι της Χρυσής Αυγής! Βουλευτές και μέλη της Χ.Α. σπάνε πάγκους μικροπωλητών και παίζουν το ρόλο της αστυνομίας ανενόχλητοι ως συγχρονοι Ταγματασφαλιτες !

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ from Meligalas_well on Vimeo.

από KGB 09/09/2012 12:31 μμ.


post image

...

Εικόνες:

από FREEDOM 09/09/2012 5:40 μμ.


ΠΡΟΣΟΧΗ!ΤΑ ΞΩΓΑΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ!ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ!

από anti 10/09/2012 5:12 πμ.


autos pou einai dipla apo ton mparmpapoutsh einai mpatsos sta ekam!ton lene makrh o opoios einai prosopikh froura!oxi auto me ta mallia alla o kountokouremenos!gamhste tous fasistes


ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΩ,ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΝΤΟΠΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ!ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ!ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ-ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License