Το πρώτο συνεργατικό - αυτοδιαχειριζόμενο βιβλιοπωλείο στην Αθήνα είναι γεγονός

Σήμερα, 10 Σεπτεμβρίου του 2012 το πρώτο συνεργατικό - αυτοδιαχειριζόμενο βιβλιοπωλείο στην Αθήνα, άνοιξε τις πόρτες του!

Πρόκειται για τον χώρο των Εκδόσεων των Συναδέλφων (ενός αυτοδιαχειριστικού εγχειρήματος από εργαζόμενους στο χώρο του βιβλίου) που θα στεγάσει τις δράσεις έκδοσης, διακίνησης και πώλησης βιβλίων, αλλά και εκδηλώσεις για το βιβλίο, την πολιτική, την τέχνη και τον πολιτισμό.

Βιβλία δικά μας, αλλά και πολλά άλλα βιβλία της αριστερής, αντιεξουσιαστικής, οικολογικής σκέψης, λογοτεχνία, σπάνια βιβλία, περιοδικά και προσφορές.

 

Βρισκόμαστε Ερεσσού 35 στα Εξάρχεια και σας περιμένουμε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 8.30 το βράδυ.

Βρείτε ό,τι δεν βρίσκετε αλλού και σε πολύ καλές τιμές!

ΥΓ. Θα κάνουμε και επίσημα εγκαίνια στο εγγύς μέλλον. Μείνετε συντονισμένοι!

http://ekdoseisynadelfwn.wordpress.com

Οι Εκδόσεις των Συναδέλφων στο facebook

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License