προσφορά στους εργαζόμενους της ΒΙΟ.ΜΕΤ.

Οι Εκδόσεις των Συναδέλφων προσέφεραν 100 ευρώ στο Σωματείο των εργαζομένων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής (ΒΙΟ.ΜΕΤ.) για τον αγώνα που κάνουν και για την προσπάθειά τους να λειτουργήσουν το εργοστάσιο χωρίς αφεντικά.

 • Στηρίζουμε τους κοινωνικούς αγώνες. Ενισχύουμε κάθε προσπάθεια που κινείται σε μια κατεύθυνση υπέρβασης της κοινωνίας της εκμετάλλευσης. Είμαστε στο πλευρό κάθε εγχειρήματος για αλληλέγγυα εργασία, αυτοδιαχειριση και συνεργατισμό.

  Προσέφερουμε 100 ευρώ στο Σωματείο των εργαζομένων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής (ΒΙΟ.ΜΕΤ.) για τον αγώνα που κάνουν και για την προσπάθειά τους να λειτουργήσουν το εργοστάσιο χωρίς αφεντικά.

  Οι Εκδόσεις των Συναδέλφων υπόσχονται να βοηθήσουν τους εργαζόμενους της ΒΙΟ.ΜΕΤ. να στήσουν βιβλιοθήκη μέσα στο εργοστάσιο που θα λειτουργεί χωρίς αφεντικά.

   

  Οι Εκδόσεις των Συναδέλφων έχουν επίσης προσφέρει:

  - 2534,45 ευρώ στον Σύλλογο Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής
  - 528,65 ευρώ στη συλλογικότητα Ποδηλάτες/ισσες
  - 100 ευρώ στο Αυτόνομο Στέκι (Εξάρχεια)
   

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License