Το βράδυ του Σαββάτου 15 Σεπτέμβρη 100 αναρχικοί-ες αντιφασίστες-στριες πραγματοποιήσαμε μηχανοκίνητη παρέμβαση-περιπολία στο κέντρο της Αθήνας κινούμενοι στη διαδρομή Μεταξουργείο-Άγιος Παύλος-Πλατεία Βάθης-Ομόνοια. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης-περιπολίας τοιχοκολλήθηκαν αφίσες, πετάχτηκαν τρικάκια και διατρανώθηκε η απόφασή μας να απαντήσουμε δυναμικά στις προστατευόμενες από το κράτος φασιστικές συμμορίες της Χ.Α.   .Η παρέμβασή μας  αποσκοπεί στην ενεργοποίηση των αντιφασιστικών αντανακλαστικών και της ταξικής αυτοάμυνας και κατατείνει στην κινητοποίηση για την άμεση και έμπρακτη υπεράσπιση των δρόμων και των γειτονιών μας απέναντι στους νεοναζί.

   Στην απόπειρα διάχυσης του κοινωνικού εκφασισμού ,στην επιβολή της κρατικής και καπιταλιστικής βαρβαρότητας και στους λακέδες των πολιτικά και οικονομικά ισχυρών απογόνους των ταγματασφαλιτών, αντιπαραθέτουμε την αλληλεγγύη  ,την συντροφικότητα ,τον αγώνα.Απέναντι στα  κρατικά και παρακρατικά πογκρόμ ,αντιτάσσουμε την οργάνωση της κοινωνικής και ταξικής αντεπίθεσης και διακοινώνουμε:

                                 

                                            ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ     

                          ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ

 

σχετικά video:από Α 18/09/2012 8:18 μμ.


post image

Φωτο 1

Εικόνες:

από Α 18/09/2012 8:24 μμ.


post image

Φωτό 2

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License