Το Σάββατο 22 Σεπτέμβρη 140 αναρχικοί-ες , αντιφασίστες-στριες πραγματοποιήσαμε τη  δεύτερη μηχανοκίνητη παρέμβαση-περιπολία στο κέντρο της Αθήνας κινούμενοι αυτή τη φορά στη διαδρομή Μοναστηράκι-Ψυρρή-Θησείο-Γκάζι-Πλατεία Κουμουνδούρου-Ομόνοια.

   Η συνέχιση της παρέμβασής μας και της οργανωμένης παρουσίας μας στους δρόμους της πόλης  είναι ένα κάλεσμα σε άμεση και συνεχή δράση ενάντια στις φασιστικές συμμορίες ,είναι αποτέλεσμα της απόφασής μας να αντιπαρατεθούμε έμπρακτα στο καθεστώς της εκμετάλλευσης και της υποταγής και τις παρακρατικές εφεδρείες του.

   Να οργανώσουμε την κοινωνική και ταξική αντεπίθεση και να αντιπαραθέσσουμε την αλληλεγγύη ,την συντροφικότητα και τον αγώνα απέναντι στην κρατική και καπιταλιστική βαρβαρότητα και την απόπειρα διάχυσης του κοινωνικού εκφασισμού

                               

                                          ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ

                         ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ

από Α 23/09/2012 2:02 μμ.


post image

...

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License