Ενημέρωση από Πρέβεζα

(ένας προς α/α μεριά - δεν εκπροσωπώ κανένα φυσικά :-P )

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η απεργιακή πορεία στην πόλη της πρέβεζας στην οποία συμμετείχαν γύρω στα διακόσια άτομα από τον ευρύτερο χώρο της αριστεράς των α/α αλλά και άλλων ανένταχτων αγωνιζομένων ατόμων.

Για πρώτη φορά στην πόλη εμφανίστηκε αναρχικό/αντιεξουσιαστικό/ελευθεριακό block που αριθμούσε 20 περίπου άτομα αλλά και άλλο αλληλέγγυο κόσμο (σύνολο κάποιες δεκάδες) , που αντιμετώπισε θετικά την παρουσία του εν λόγω block. Μοιράστηκε και κείμενο με έμφαση στα εργατικά θέματα και φυσικά ακούστηκαν συνθήματα αναρχικού,αντικαπιταλιστικού,εργατικού αλλά και αντιφασιστικού χαρακτήρα.

Γενικά η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική, παρόλο που είχαμε να κάνουμε με κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της πόλεως, απλός κόσμος δε φοβήθηκε και συμπορεύτηκε με το block μας..

Η δε παρουσία της αστυνομίας ήταν για κάποιο περίεργο λόγο πολύ αυξημένη σε σχέση με άλλες φορές, (βλέπε παρακολούθηση) αλλά σχετικά διακριτική και μη ενοχλητική (μοιράστηκαν κείμενα μέχρι και σε αυτούς για χαβαλέ) ..

αγώνα αγώνα επαναστατικό για την αναρχία και τον κομμουνισμό

όλες/οι/α στους δρόμους για την κοινωνική/εργατική χειραφήτηση και την ελευθεριακή επανάσταση.

Για την ισότητα την αλληλοβοήθεια και την εξάλειψη κάθε μορφής εκμετάλλευσης

 

από schwarzerschal 27/09/2012 10:43 πμ.


Μιλώντας για μη ενοχλητική παρουσία των μπάτσων εννοώ ότι δεν κάναν κίνηση ''πεσιματικής'' φύσεως, εννοείται ότι ούτως ή άλλως και μόνο η ύπαρξη του, εν λόγω ''σώματος/μορφώματος'' είναι ενοχλητική για την κοινωνία.Θα ακολουθήσουν κάποια στιγμή και φωτογραφίες αλλά και ανάρτηση κειμένου που μοιράστηκε...

από schwarzerschal 28/09/2012 9:32 πμ.


απαλλοτροιωμένες από αστικά μέσα...

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License