Ενημέρωση απο Μυτιληνη

ενημερωση απο μυτιληνη

η πορεια ξεκινησε απο τα κεντρικα λυκεια. συμμετειχαν πρωτοβαθμια σωματεια και αριστερες οργανωσεις. ο κοσμος μαξιμουμ αγγιξε τα 500 ατομα και εληξε στην γενικη γραμματεια αιγαιου(πρωιν υπουργειο αιγαιου). η πορεια χωρις ιδιαιτερο παλμο.

από green flag 26/09/2012 1:39 μμ.


δεν υπήρχε καθόλου παλμός, ο κόσμος σα να βαριόνταν. μπατσοι από ελάχιστοι εως καθόλου. Τωρα συγκέντρωση και μικροφωνική από τα πρωτοβαθμια σωματεία στη πλ. Σαπφούς.

από απεργός 26/09/2012 6:43 μμ.


Στη συγκέντρωση του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων συμμετείχαν εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο και νοσοκομειακοί γιατροί, συμβασιούχοι στο Υπ. Πολιτισμού, το Πανεπιστήμιο, τη δημόσια διοίκηση, τον ΟΤΕ, φοιτητές, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, ανέργοι κτλ.  Το Σωματείο ΟΤΑ  έκανε ξεχωριστή συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο, μαζί με το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ με περίπου 50 εργαζόμενους. Το Σωματείο ΟΤΑ, μετά από απαίτηση εργαζομένων, συμμετείχε στη διαδήλωση του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων. Στη πορεία του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων πήραν μέρος περίπου 700 εργαζόμενοι, αλλά ο παλμός των συνθημάτων περιοριζόταν σε συγκεκριμένα μπλοκ (φοιτητές, υγεία εκπαιδευτικοί). Ξεχωριστή συγκέντρωση και πορεία έκανε το  Εργατικό Κέντρο (ΠΑΜΕ), με πολύ λιγότερους εργαζόμενους.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License