Να σταματήσουμε τον κρατικό κανιβαλισμό

ανακοινωση

Έχει πάτο ο κατήφορος; Η τρισυπόστατη, πλην ομοούσιος, κυβέρνηση του Μνημονίου αποδεικνύει κάθε μέρα ότι όχι, ο κατήφορος δεν έχει πάτο.

Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των συλληφθέντων της χτεσινή απεργιακή πορείας  δεν δείχνει μόνο πως το μνημονιακό κράτος κουρελιάζει κυριολεκτικά θεμελιώδη δικαιώματα, όπως το τεκμήριο της αθωότητας.

Εξίσου εξοργιστικό είναι το ότι οι μανδαρίνοι δεν δίστασαν να δημοσιοποιήσουν τις φωτογραφίες, ενώ είναι εμφανή τα σημάδια της... αστυνομικής περιποίησης που δέχτηκαν οι συλληφθέντες.

Αν τώρα συνδυάσουμε όλα αυτά με τις κυβερνητικές εξαγγελίες για νέο, πιο αυστηρό, κουκουλονόμο, καταλαβαίνουμε ότι ακόμα δεν έχουμε δει τα χειρότερα. Και για να μην δούμε τα χειρότερα, πρέπει να δράσουμε τώρα, πριν να είναι αργά.

Με αποφασιστικότητα, μαχητικότητα και μαζικότητα πρέπει στο δρόμο να σπάσουμε τον τρόμο.

ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License